שאלה חשובה...

tamirpetito

New member
לדוגמא ::...(אני רוצה להרחיב בנושא)

מרדוק (בלאק מטאל) זה פשוט יפה... זה לא יפה זה אדיר... זה חזק.. זה מלא כוח ואנרגיה... זה מושלם .. אז אני שומע את זה... כי אני חושב שזה יפה... לא כי זה כשוח ... מבין חמודי? אותו הדבר דייסייד (דת'), פשוט אין לי מילים... זה פשוט עולם! מוסיקה איכותית... וזה כשוח .. אז מה זה אומר שאני רץ לשמוע אותם ולספר לחברה?! לא! אני שומע את זה כי זה טוב לי.. וזה יפה לי... וזה עולם! חח סתם..

TheJackass

New member
אתה מדבר על טראש...

לא הכל כזה....וגם מה שכן זה מוזיקה טובה... ואף-אחד לא עושה את זה בשביל להיות קשוח...זה פשוט נותן אנרגיות...

dafi daf

New member
מטאליסט קשוח../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

עשה לי ילד
ולעד נפזז לנו בין הקברים
,נשחוט חתולים
,נשתה את דמם ונקריב אותם
לאדוננו האחד היחיד מיסטר
לוציפר
בוא איתי לשיחים ומיד מטאליסט
מאזניב לובש שחור,
עשה לי ילדון קשוח וסאדיסט
ולמד אותי את דרך המאזניבים
למד אותי להיות נעלה כמוך
תאהב מה שבא לך אבל אל תרד על אנשים אחרים כי הם לא אוהבים את מה שאתה אוהב...כי זאת סתם טיפשות וזה כל כך לא נחוץ...

נ מ ק ס

New member
אכן, אני שולט..

אבל כנראה שאצתרך לעזוב את הפורום הלא טרו שלכם בנתיים.. משום שרמת הקשיחות האפלה שלי גבוהה מדי. http://www.metalstorm.ee/fun/view_fun.php?id=19

dafi daf

New member
הו לא../images/Emo70.gif אל תעשה לי את זה../images/Emo70.gif

לא לפני שעשיתי לי ילדים מאזניבים לובשי ניטים
ואהובי פוגו ולימדת אותי איך להיות נעלה כמוך! אני סוגדת לך!
*יורדת על ברכיי ומנשקת את ציפורני הרגליים שלך שצבועות בלק שחור*
אומנם אני יודעת שאני לעולם לא הגיע לרמת הקשיחות
האפלה שלך אבל לפחות תישאר איתי עוד כמה דקות כדי שאוכל להגיד שדיברתי עם אלוהי המאזניבות ואז כל החברות שלי בלבוש המינימלי הוורדרד
עם טבעות הפרווה יוכלו לסגוד לי ויגידו כמה אני שולטת{אחרי רוני כמובן!}ויסכימו לי לנצל אותן מינית!

tamirpetito

New member
בוהנה שיקחת אותה ..!

בהתחלה חשבתי שאולי אתה אידיוט או משהו... אבל עכשיו אני בטוח שאת אידיוט גמור, נטול כל יכולת חשיבה רחבה... אתה יודע מה אני יגש ישר לנקודה... אתה פריק מסריח! זה מה שאתה ... לובש שחור ומסתכל על עצמו שעות במראה..

miu zzz

New member
באמת למה אתה כאן?

לך לסוג המוזיקה שאתה אוהב... קודם רד על המוזיקה שלך ואחרי זה על של אחרים אידיוט!!!

tamirpetito

New member
עזוב עזוב...

אין טעם בכלל להיתעצבן .... הווכוחים האלה לא שווים שניה...... זה כבר יצא מכל חור... נדלג על זה

למעלה