שאלה חשובה

yardensachs

New member
שאלה חשובה

סיימתי הרגע לראות בפעם השנייה את אקס-מן 2 (הסרט) לא הבנתי מה קרה לג'ין, מישהו מוכן להסביר לי?

דונאטלה

New member
אם אני זוכרת נכון

עמוס של הכוחות שלה אבל אני ממש לא זוכרת קראתי לפני שנתיים

Marth Darunia

New member
אוקיי, ../images/Emo58.gif

אם לא ראית את הסדרה, יכול להיות שאני מגלה לך משהו שאת\ה לא רוצה לדעת... עד כמה שאני יודע, ג'ין נהפכת בסוף לפיניקס, ואפשר ממש בסוף לראות כתם לבן בתוך המים שעולה, ועולה, ועולה, ואז הם שמים את הכתוביות

שאלמור

New member
../images/Emo28.gif|אם אני זוכרת נכון לא היה אחרי

זה כתוביות הראו שוב את הבית ספר ומראים את וולורין וסקוט מדברים ונראה לי שיהיה סרט המשך כי בסוף בסוף רואים את הפרופסור מלמד ואז הופיע לו פתאום חיוך על הפנים ומישהו שאל אותו אם הוא בסדר והוא אמר שהכל בסדר גמור ואני חושבת שגין היתקשרה איתו או משהו...סתם דעה..

עם אני לא טועה

זאת הפיניקס אני כבר לא ממש זוכר אבל לפי מה שהיה ניראה לי ולעוד כמה אנשים זה הזכיר די את פיניקס כל האש והכוח העצום שהיא פיתאום קיבלה אני לא זוכר עם אמרו את זה או לא וראיתי את הסרט רק פעם אחת ואני לא מתכוון ליראות שוב אז אני לא יכל לתת לך תשובה נכונה או מדויקת

Kinky DeviL1

New member
ממממ עם אנ'לא טועה...זה הפיניקס

שבחרה את הגוף שלה כדי לשמור על איזה משו לא מש יודע...חחחחחח

דונאטלה

New member
אני יודעת אבל עוף חול לא יכול

להפוף לבנאדם לכן שאלתי אם זה משהו אחר... אוף מוזר

dsa100

New member
זה לא פינקס במובן שאנחנו מכירים את

זה...עוף החול...הפינקס היא ישות רבת כוח בלי צורה מוגדרת...בגלל זה היא "השתלבה" ביחד עם ג'ין, מטרתה היא לשמור על גביש מסוים. בדרך כלל שהפינקס מופיע היא באה בצורת עוף החול ומכאן שמה. ג'ין תהפוך לפינקס האפל בסרט הבא

MaceWindu

New member
פיניקס נכנסה לתוך ג'ין..

כדי לשמור על גביש מסויים שנותן כוח אדיר למי שמחזיק בו (אם אני זוכר נכון..), היא בוחרת בג'ין כי היא יודעת שיש לה עוצמה אדירה כך שעוצמת של פיניקס לא תגרום לגופה לקרוס.. מה שנחמד, זה שבאמת בסוף הסרט השני הראו אותה בתוך המים.. מה שיותר נחמד, זה שהיא לא מתה.. (ג'ין..
) אני מניח שכמו בסידרה המצויירת הגביש יחזור למקומו.. במעמקי השמש הבילתי נודעת..
בכל אופן, מרגע זה והלאה לפי הסידרה המצוייר, כל מה שיקרה בסרטים הופך להיות בדיוני בצורה בלתי נורמאלית.. ואני לא מדבר על המוטציות וכל זה כי זה יכול להיות הגיוני במידת מה..! יפגשו שם חייזרים ויצורים מוזרים.. (לפי הסידרה המצויירת כמובן!) ובקיצור, הרבה הרבה אקשן!

למעלה