שאלה חשובה!

MaNcHi 135

New member
שאלה חשובה!

הפסדתי מיליון פרקים ואין לי מושג מה הולך שם.. הבנתי שעברו 5 שנים כביכול וכו'... אבל מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה קורה עם כולם ובמיוחד עם ג'ן...למה היא עומדת למות? ומאיפה צצה לה ילדה בכלל??? מה קורה עם ג'ואי...פייסי...דוסון....ג'ק והסבתא של ג'ן... אני אודה לכם מאוד!

ממ אני יכולה לנסות..

מהפרק שהיה ביום חמישי(או רביעי אני לא זוכרת באיזה יום זה היה) עד הפרק שהיה אתמול עברו כביכול 5 שנים. לא מגלים מי האבא של איימי, לג'ן יש בעיה כלשי בלב ובגלל זה היאמתה.. ממ.. ומה את רוצה לדעת על השאר?

MaNcHi 135

New member
קודם כל תודה!

כאילו רק מראים שהיא ילדה בת? ומה קורה עם כולם? מה עובר על כולם...

ממממ..

ג'ק מורה לספרות בקייפסיד וחבר של דאגי(אח של פייסי) ג'ואי עובדת בעריכה.. או משו כזה.. בניו-יורק דוסון ממשיך להמציא עוד ועוד סדרות וסרטים על חיי הנעורים הסוערים(
) שלו.. פייסי גר בקיפסייד ומנהל מסעדה.. ג'ן אמא חד הורית לאיימי.. ויש לה מחלה כלשי בלב.. ממ.. עוד מישו?

Dawson girl

New member
מנצל''שת, כי כבר ענו ../images/Emo13.gif

יש לי חברה שקיבלה מיונים למודיעין, והיא צריכה לנסוע לת''א, והיא לא מאלה שמסתדרים שם או משו
עכשיו, היא צריכה להגיע לבית השריון. לא שיש לי שמץ איפה זה, אז אני שואלת אתכם
אז היא תעלה לרכבת בעכו, ובאיזה תחנה היא תרד? ולאן היא תלך משם? תודה מראש להסבר נורמלי (=מפורט, לאלה מהפריפריה=לנו). זה די דחוף אגב

גל1234

New member
זה ליד יד אליהו

גם אני הייתי כבר במבחנים האלה , שתרד בת"א השלום (הקניון) ומשם תקח מונית , זה 14 שקל והרבה הרבה יותר עדיף מלהסתבך עם כל האוטובוסים בת"א........ את הבניין היא לא יכולה להפסיד יש טנק בכניסה

morrrrrrrrrr

New member
נצלו"ש

שאלה לי יקירי אמממ אני יודעת שערוץ 3 מסוכסך עם WB אבל יש להם עוד זכויות שידור על עוד עונות חוץ מהחמישית והשישית?!

DAN1EL

New member
לא, אין להם זכויות.

אבל זה לא קשור, כי אני לא חושב שדוסון קריק זה של WB.

DAN1EL

New member
אני ארביץ לתפוז ../images/Emo46.gif

שנה אני מנסה לשלוח לך שני משפטים פשוטים: לא, אין להם את הזכויות, אבל זה לא קשור כי דוסון קריק זה לא של WB. ואני מאוד מקווה שזה ישלח הפעם...

Dawson girl

New member
לא,

הסדרה שודרה ב-WB, אבל ההפקה היתה של חברה אחרת, ככה שערוץ 3 שידר את העונה האחרונה גם אחרי המשבר עם ה-WB, ז'תומרת, היא לא היתה חלק מהסדרות שנאסרו לשידור ע''י ערוץ 3(כמו בנות גילמור, הבית הלבן וכו').

כי... ../images/Emo66.gif

כבר אין להם זכויות שידור על עונות 1-3. הם הבטיחו מזמן שהם ירכשו אותן שוב, אבל בינתיים זה לא קורה.

Dawson girl

New member
אז ככה

שלושת העונות הראשונות נקנו מזמן, והיו להן גם מלא שידורים חוזרים. אבל מה? אחרי שקונים פרקים מסוימים ועונות מסוימות, אחרי כמה שנים, הזכויות עליהן של הגוף שקנה אותן כבר לא קיימות. משמע- לערוץ 3 היו זכויות שידור לעונות האלה, אבל כבר אין לו, לפיכך הוא לא רשאי לשדר אותן.

shiray

New member
ורגע, מה עם העונה הרביעית?

חשבתי שגם הזכויות לה לא בתוקף... אז למה לא מחילים את השידורים החוזרים בעונה הרביעית, אלא בחמישית כל הזמן?

למעלה