שאלה חשובה!!!!

Yaeli24

New member
שאלה חשובה!!!!

אוקיי אני רוצה לעשות שנה שניה בחו"ל הבעיה היא שקראתי שצריך הרבה ניסיון עם נוער וילדים.... לא הייתי מדריכה בבני עקיבא יכול להיות שזה יקטין את האפשרויות שלי להתקבל? וגם אם צריך נסיון זה אומר שהשנה הראשונה גם צריכה להיות קשורה בהדרכה? או דברים דומים? מחכה לתשובה..... חג שמח לכולם!!!!

mishx2

New member
היי מתוקה

זהו אין המשך... אני מתה עלייך ובהצלחה בהכל

אולי

New member
כמו בכל מקום,

גם בשירות לאומי בחו"ל הדרישה ל"נסיון עם נוער וילדים", יכולה להתעמעם אם יש לך יכולות יוצאות דופן שתצליחי להוכיח במיונים (הרבים ומייגעים מאוד) הם מחפשים בנות עם ראש מאוד גדול, יכולת תקשורת גבוהה, יכולת לבניית קשרים בינאישיים מצוינת, יכולת עמידה בלחץ, בתנאים לא פשוטים (שנה ריחוק מהבית...)... אם הדברים האלה יבואו לידי ביטוי בצורה משמעותית, (מנסיון של חברות שלי), בהחלט האפשרות לקבלה אפשרית (אני לא יכולה להגיד לך אם העדר הרקע יפגע בסיכוייך, אבל מן הסתם תצטרכי "להוכיח" קצת מעבר).

מכירה אישית

בנות שלא היו מדריכות בבני עקיבא! מה שכן, צריך גישה לזה, וצריך גם רקורד מתאים....

Nomi11

New member
שירות בחו"ל ../images/Emo104.gif

טוב, אז אני הייתי אמורה לטוס השנה לחו"ל אבל ביטלתי בסוף... אני לא הייתי מדריכה, אבל בשנה בראשונה עבדתי בהדרכה עם ילדים. אני מכירה בנות (שטסו לשליחות) שלא הדריכו בבני עקיבא, וגם השנה בראשונה שלהם לא הייתה בעבודה עם ילדים. צריך פשוט לעמוד במבחנים הרבים שעושים ולקוות לטוב... (ושמעתי שמועות עם בסיס, שמי שמתקשר מאוחר יותר,בסביבות פסח ואפילו אחרי, יש לו יותר סיכויים להתקבל. כי זה הזמן שחלק מהבנות שהתקבלו מתחרטות ומבטלות, ואז גם המיונים קצת יותר קלים...
)

למעלה