שאלה חשובה!!!!!!!!!!!!!!

idan2408

New member
שאלה חשובה!!!!!!!!!!!!!!

שלום לכולם!!! מישהו יודע אולי מדוע מייקל וורתלי וגסיקה אלבה נפרדו הרי הם היו מאורסים לא???? על איזה סרט/סדרה כל אחד מהם עובד כיום??? ועם מי כל אחד מהם יוצא כיום?? בבקשה מי שיודע שיענה לי!!!זה חשבו לי! תודה !!!!!!!!!!

aj23

New member
תשובה חשובה...

למה הם נפרדו - תשאל אותם - רק הם יודעים. על מייקל אין לי ברבה מושג מה קרוה איתו היום. ג'סיקה אלבה עובדת על כמה סרטים: "עיר החטאים" - שבקרוב יצא - בדצמבר. ו"ארבעת המופלאים" שיקח לו שנה כמעט לצאת. ושוב,אין לי מושג- בטח לא על מייקל ווטרלי עם מ י הוא יוצא. וג'יסקה אלבה לבד.

andrew161

New member
יש מידע על שחקנים אחרים

ג'נסן עבר לסמולוויל ויהיה גם בטרו קולינג לכמה פרקים (מירוץ לאתמול) מרטין קומינס (וויט)היה גם בסמולוויל לפרק אחד בתפקיד שמאוד הזכיר את וויט.. קווין דוראנד היה ב-dead like me סידרת כבלים מעולה btw זאת ההודעה הראשונה שלי yay me!!!

karms20

New member
לא כל-כך נכון...

ג'נסן לא יהיה בטרו לכמה פרקים, המפיקים נורא נורא רצו אותו לתפקיד של החבר שלה, אבל הוא העדיף את התפקיד בסמולוויל במקום. אבל הם קראו לדמות של החבר ג'נסן. ג'נסן ומרטין קומינס סיימו לפני חודש-חודשיים להצטלם לסרט אימה ביחד. מרטין משחק את אחד הררשעים, ג'נסן בתפקיד הראשי. לסרט קוראים Devour. וחוץ מזה ברוך הבא

andrew161

New member
המשך..

נכון אבל ג'נסן אמר למפיקי טרו קולינג שיתארך לפרק או שניים... תקראי באתר של eonline.com במדור הטלויזיה... ולא ידעתי על הסרט מתי הוא אמור לצאת?

karms20

New member
קראתי ומה שזה אומר זה -

שמכיוון ששתי הסדרות מצולמות בוונקובר המלהקים מקווים שאולי הם יוכלו להכניס את ג'נסן לאיזה פרק - שניים בתפקיד אורח (מכיוון שהם ממש רצו אותו בסידרה ואפילו קראו לדמות בשמו). אבל לא מצויין שם שום דבר שהוא הסכים להופיע בתפקיד אורח או שיש איזה דיבורים רציניים. אם זה היה נכון, כבר היו יודעים, יש לו מספר אתרי מעריצים שמקבלים את המידע הרבה לפני E! וממקור ראשון (אמא של ג'נסן).

idan2408

New member
יש לך לינק אולי לסרט עיר החטאים?

זאת אומרת לינק שמדבר על הסרט הזה?

andrew161

New member
בקשר להופעה בטרו..

לא ידוע עדיין כי העונה עוד לא החלה... ואנשים אתמול הגיעו אליי 2 העונות של דארק אנג'ל!!!!! קניתי מאמאזון וזה הגיע אתמול ומאז אני רק רואה אותם.... זה כול כך ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

andrew161

New member
ללינק לסין סיטי

כנס ל- darkangelfan.com יש שמה כתבה ממש גדולה על זה... ג'סיקה גם בפנטסטיק 5 שזה אמור להיות עוד שובר קופות ענק

andrew161

New member
בקשר להזמנה מאמאזון

פשוט נכנסים לאתר ובוחרים מה שורצים לקנות ומשלמים בויזה... ממש פשוט ויש משלוחים לארץ 2 העונות עלו לי 380 שקל כולל משלוח.... די זול וממש שווה אבל שימי לב שזה דיוידי של region 1 כך שאם אין לך שבב מולטי זון או את הסיסמה למולטי זון בדיוידי שלך הוא כנראה לא יעלה... בהנחה שקנית אותו בארץ או באירופה.. וזה ממש כדאי..

aj23

New member
fantastic four*

יש סיכוי שזה יהיה שובר קופות ויש סיכוי שלא. בזמן האחרון הסרטים שעושים לקומיקסים לא הכי הולכים(חוץ מספיידי): הענק וקאטוומן נכשלו לאללה בקופות! לעומת ספיידי ואקס-מן שהולכים חזק!!!!! כך שאני מקווה שזה יהיה להיט!

למעלה