שאלה חשובה

בכל זאת

New member
שאלה חשובה

תהיה מסיבת סיום של מיכאלה? הייתה כבר? ואם תהיה אז מתי?

כבר הייתה../images/Emo181.gif

והראו את זה ב: [URL='http://']"לחיי מיכאלה"[/URL]
=)

יש לי חדשות טובות!../images/Emo181.gif

מחר עם אני לא טועב ב: ‎6! יש שידור חוזר! אל תפספס\י
לכתה הכחול אני תכף יביא לך קישור עם הסבר!!=)

אני לא מוצאת את זה בארכיון!../images/Emo181.gif

אז אני יסביר פה!!! לפני מה שאתה רוצה שיהיה בכחול את עושה תו שקוף כך: לוחצת על הALT ועל 0253 ביחד והכל בצד שמאל! לאחר מכן את כותבת את מה שאת רוצה בכחול.. את יורדת בדף למטה איפה שכתוב: מחרוזת מתוכן ההודעה במספר 1) את עושה תו שקוף וכותבת בדיוק את מה שאת רוצה בכחול וב-2) את רושמת תו שקוף וזהו
יש לך כתב כחולל...=)

דנוששש14

New member
שאלה חשובה!!!!

היי, הפסדתי את לחיי מיכאלה!1 אוף אוף אוף אוף.... אוךךךךךךך מישהו יודע אם יהיה שידור חוזר מתישהו? זה היה יפה גם ומעניין? תודה רבה, דנה

תשובהההההההההההה../images/Emo181.gif

כן
מחר ב:6 אם אני לא טועה יש שידור חוזר
וכן זה היה ממש יפה ומעניין אבל קצר...לא נורא
תהני=)

לעזעזל איתכם!גררררר../images/Emo46.gifתפסיקו...

לשאול אותם שאלות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כבר בפעם המיליון אמרנו שיש את לחיי מיכאלה בשידור חוזר ביום שבת ב-6 בערב כלומר מחר!!!!!!!!!דנוששש14 אם הייתי קוראתתתתתת היית יודעת!!!!!!! יא מעצבנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תפסיקו לשאול את אותה שאלה מליון פעמים!!!!

גלעד boy

New member
אאאאאאאאאאאאאאאנננננננננניייייייייי

יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי בו! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה