שאלה חשובה....

שאלה חשובה....

אני מתחילה את שנת הלימודים בפנימיה...(בצפר למדעים ואומנויות בירושלים) ורציתי לקחת איתי תוכי האכלת יד(חשבתי על קוקוטל אבל לא סגורה על זה) כלאופן אחת לשבועיים חוזרים הביתה ואני לא אסחוב איתי את התוכי המסכן 4 שעות באוטובוס.... וכמו כן אני רוב היום בלימודים היות וזה בצפר ברמה בוהה לאללה ולומדים שם המון! אז תכל'ס אני אהיה פנויה אליו בעיקר בערבים...ואחת לשבועיים הוא יצטרך לשרוד שישבת בלעדיי.... האם זה יהיה בסדר או שאני אוותר על הרעיון? כי ידוע לי שבשביל תוכי מוחתם צריך להשקיע הרבה זמן ותשומת לב. ואני חוששת שזה לא יספיק... מה אתם אומרים?

רואי

New member
אה..

נראה שכדאי שתוותרי על הרעיון גם כשתתפני בערבים את תצטרכי לבטח לעשות כל מיני סידורים בשביל עצמך וגם אם תרצי יהיה לך קשה להקדיש זמן לתוכי ונראה שהתוכי יהיה יותר עול מאשר תחביב.. מה שאת כן יכולה לעשות זה לקנות תוכי ולשים אותו בבית, ולתת למישהו בבית לגדל אותו ולך יהיה אותו בסופי השבוע...

זה כבר יש לי....

יופי אז פעם בשבועיים אני אזכה לראות את התוכים שלי.. וזהו? כל זמן שאני בפנימייה אני אאלץ להתבודד מבעלי חיים?

למדתי שם, ו...

זאת בעיה לגדל שם חיה. היו לי אוגרים, וזה הרבה יותר קל לגדל מתוכי, וגם ככה היה קשה איתם. קחי בחשבון שאת עם עוד אנשים בחדר, והתוכי מצפצף כשבא לו, וחברייך לחדר רוצים ללמוד או לישון או להתמזמז, והוא מפריע. הבעיה היא לא זמן. דווקא זמן סביר שיהיה לך, במיוחד מאחר שכל הלימודים, החברים והחוגים באותו מבנה. מסיבה זו גם הלימודים פזורים על פני כל היום, ודווקא סביר שיהיה לך זמן ביום לא פחות מבערב או בלילה. הבעיה היא הנסיעות והשותפים לחדר. עדיף לוותר, ושיהיה בהצלחה! אם יש לך עוד שאלות על המקום את מוזמנת ליצור קשר במסר.

../images/Emo4.gif

חבל.... אני אתגעגע שמה לכל החיות שלי בבית.. אוף איזה חרא זה.. עוד סיבה לא ללכת לפנימיה הזאת בכלל....

הם יחכו לך בבית

החתולים שלי היו מחכים ליד הדלת של החדר שלי בבית כל סופ"ש שהייתי חוזרת... חוץ מזה, בבי"ס יש קיפודים נחמדים וענקיים בחצר. אולי זה יעודד אותך

ייפיי...

עדיין זה לא אותו הדבר.. היום אני הולכת לכלוב של התוכים שלי בערך כל שעתיים כדי לראות מה שלומם... ואני ישנה עם החתול שלי כל לילה! זה הביעוס של החיים לראות אותם רק פעם בשבועיים! וועל קיפודים אפשר רק להסתכל! זה לא אותו הדבר...

למעלה