שאלה חשובה...

עינברי

New member
שאלה חשובה...

באיזה פרק רואים את בריאן בוכה חוץ מבפרק 122? ועוד דבר, האם יש פרק שבריאן אמר לג'סטין שהוא אוהב אותוף ראיתי כבר ששאלו את השאלה הזאת מספר פעמים אבל אין לי כל כך כוח לחפש בארכיון אז אני ממש אודה אם תענו לי על זה, תודה :).

xander55

New member
../images/Emo21.gif

אפשרי לפרקים שלא שודרו. לא זכור לי אם הוא אומר לו שהוא אוהב אותו, מה שכן הוא בהחלט מביע רגשות אליו. את כבר תראי. הוא בכה עוד איזה פעם פעמיים, לא זכור לי באילו פרקים.

E2100

New member
אתם זוכרים ../images/Emo58.gif

פרק 308 ובפרקים האלה ..זכור שבראיין מפיל את סטוקאל וגם ממשכן את כל הכרוש שלו ומפסיד -אז דבי מנחמת אותו ובאמת לאט לאט יוצאות לו דמעות מהעניים וזה מעונה 3 -הפרקים ראשונים תיראי

pika17

New member
תשובה

הוא בוכה בעונה הריאשונה שאבא שלו מת לא זוכרת את המיספר של הפרק. הוא לא אומר לו שהוא אוהב אותו ,אבל הכי קרוב לזה ,בעונה ה2 בפרק ה6 אם אני לא טועה כימעט בטוחה שזה הפרק הזה.יש את השיחה הזאות בינו לבין דבי.ואפשר להבין מהשיחה שהוא אוהב אותו זה הכי קרוב.

E2100

New member
../images/Emo58.gifגם נכון כי דבי באה

להגיד לו שהוא מטומטם וככה ג'סטין הלך ממנו גם אבל גם עונה3 לפני הפרק האחרון פרק 3013

Buba88

New member
יש עוד פרק בעונה השניה

שג'סטין מבקש מבריאן שישכב איתו בלי קונדום אז בריאן אומר לו ואז אומר לג'סטין שהוא רוצה אותו בסביבה להרבה זמן

fuf

New member
בחיים לא

בריאן אף פעם לא אמר לג'סטין שהוא אוהב אותו. למרות שהייתי שמחה לראות את זה זה לא קרה

E2100

New member
לא במילים שלו

תמיד שבראיין קשוח במילים -דבי באה הביתה שלו ואז היא מעמידה אותו במקום ואז מראים לפי הבעות שהבראיין רגיש

ofrikit

New member
יופי

אבל נהיא מדברת עם שבריאן אמר לג'סטין לא איך שהוא הראה לדבי על פי הבאות פנים וכאלה.. זה ברור שהוא אוהב אותו כבר מהעונה השניה זה ממש ברור אבל זה אל מה שהיא שאלה.

E2100

New member
אבל דרכה - הוא אומר ../images/Emo4.gif

וזות גם הכוונה

ofrikit

New member
אבל הוא לא אמר לג'סטין

היא שאלה אם הוא אומר את זה לג'סטין אתה צודק כי באותו רגע הוא באמת "אמר" בשתיקה שלו ובמבט שהוא אוהב את ג'סטין זאת בערך הצורה הכי ברורה לדעתי שמראה שהוא אוהב אותו למרות שהיו מלא רמיזות זאת לדעתי הכי בולטת.. ואחרי זה הוא פוגש אותו בבבילון והם מסכמים את ה"כללים" של הקשר.

ofrikit

New member
זוכר איזה פרק זה אולי?

יש לי חשק עז לראות אותו עכשיו!!! :)

E2100

New member
או פרק 308

הפרקים שגם ברוס מקגדנלד ביים חלקים מעונה3 זה במאי כישרוני מאוד יליד קנדה תורידי גם 302 ותדווחי לי כל הפרקים האלה ביחוד את תיהיה נמסה מומלץ מאוד

GirlLover

New member
לדעתי באופן ישיר, הכי קרוב שהוא היה

ללומר את זה לג'סטין- "צדקת,הסכמתי שתעבור אלי באמת רק בגלל שחטפת מחבט בראש, אבל לא זו הסיבה שאני רוצה שתשאר..."

למעלה