שאלה חשובה

שאלה חשובה

לפני שבוע וחצי עשיתי לאקסית שלי כישוף אהבה. העניין הוא שבימים האחרונים אני מרגיש רגשות מאוד חזקים כלפה (ממש בעוצמות מטורפות). השאלה שלי היא אם הכישוף משפיע גם על עושה הכישוף ואח"כ משפיע על האדם שעליו עושים את הכישוף או שפשוט עשיתי טעות והכל חזר אליי....?

P o M i K i

New member
או שפשוט אין לך מושג בכישוף

וסתם מצאת את הכישוף באיזה אתר וישר רצת לעשות אותו? אולי זה באמת? אולי לא כל רגש שיש לך קשור לכישוף שעשית? אולי זה? אולי כדאי שתדע קצת על כישוף לפני שאתה רת לעשות כישוף?

היועץ מ

New member
המקלל יקולל

אם אתה מרגיש השפעה כזו חזקה, סביר להניח שעשית משהו לא בסדר...

ToryMaster

New member
נמ.

אני חשה השפעה חזקה, כלום לא הולך לי בחיים וכו', האם גם אני עשיתי משהו שלא בסדר?

היועץ מ

New member
יתכן...

את בטח יודעת שאם את מרגישה תקועה כנראה שמשהו לא תקין. לכי לים, טיבלי 21 פעמים, רצוי בערב, מיד לאחר מכן משכי עצמך בשמן זית. הישארי כך כשעתיים ושטפי את עצמך. חזרי על הפעולות לפחות 6 פעמים, במרווחים של 4 ימים. אם מדובר באנרגיה שלילית (לא כישוף או עין רעה) טקס זה מנקה אותך, ומוסיף שמירה והגנה.

ToryMaster

New member
כן, משהו לא תקין.

קוראים לזה סרוטונין, אבל לא זו הנקודה, ואתה לא עונה על השאלה שלי. למה אתה כל כך בטוח שאם היא מרגישה רע, כנראה שהיא עשתה משהו?

היועץ מ

New member
אז מומלץ לתקן אותו...

לא אמרתי שזה בהכרח זה. אבל בהחלט יש סיכוי (יותר מסביר) שזו ההשפעה של כישוף שנעשה לא נכון. טבילה במי ים ומשיכת שמן מרגיעה ומטהרת את האנרגיות. זה מקל על תחושת התקיעותת במידה ולא מדובר בכישוף, כפי שתארת לגבי עצמך.

ToryMaster

New member
טוב...

חבל שאתה מכליל כאלה הכללות בלי לשמוע קצת יותר פרטים, זו לא גישה שמתאימה ל"יועץ ששמו הולך לפניו"

תרשה לי להשתמש בך לדוגמא

ואולי תסיק מזה גם כמה מסקנות לגבי עצמך. הרבה אנשים באים ומבקשים כישופים כאלה ואחרים, מבלי להבין באמת מה הם עושים. הם באים לכאן, לכל פורום או אתר אחר, מקבלים או שלא מקבלים את העזרה שלהם, ובדרך זו או אחרת, הם מגיעים לכישוף כלשהו, כפי שהם ביקשו. הם מבצעים אותו. הם מצליחים או לא מצליחים. משהו משתבש. ואז הם חוזרים בתמיהה "מה קרה?". מה שקרה הוא, שעשית מעשה לא אחראי, מבלי להבין את ההשלכות שלו, מבלי להבין מה עלול להשתבש ומה לעשות במקרה כזה. אולי זה הכישוף, אולי זה הראש שלך, אני לא יכול לדעת. רק אתה מסוגל לדעת את זה - ואתה במצב שבו אתה לא בדיוק יכול לבדך לעלות על מה לא עשית בסדר. כמו שאומרים - בישלת מרק...

jbu

New member
תלוי איך אתה מגדיר כישוף

אבל אני חושב שלפעמים בלי לשים לב זה יכול לקרות, או לקרות בטעות... אבל זה תלוי בהרבה גורמים ואתה רואה מה קורה שישר נגשים, זה מתכון לאסון.
לדעתי

למעלה