שאלה חשובה

לידי X

New member
שאלה חשובה

רציתי להתייעץ אתכם בשאלה מאוד חשובה אני רוצה לעשות ניתוח לעיצוב חזה ובעלי חד משמעית מתנגד הוא טוען שהוא דואג לי שזה דבר לא נחוץ שהוא מרוצה מהמצב הנוכחי וכו' וכו' וכו' אני אישית לא מוכנה להקשיב זאת השאיפה שלי ולא מפריעים לי לא הכאבים ולא כלום מה לעשות, אם הבעל ניסח את תשובתו בצורה כזאת "אני לא נותן את הסכמתי, ואם תעשי ללא הסכמתי, נתראה ברבנות". לידי X

sagiberg

New member
ברוכה הבאה ליידי x ../images/Emo24.gif

לדעתי- כדאי להבין קודם כל מה מקור ההתנגדות- האם הוא נגד ניתוח כי הוא חש שדוחה אותו לחבק אשה עם "חזה מסיליקון"( במקרה כזה השאלה שתעמוד בפניך תהיה- האם החזה החדש חשוב יותר ממשיכתו של הבעל אליך), האם הוא נגד הסיכונים.... ? ככלל- כמובן שכל אדם זכאי לעשות כל מה שגורם לו לאושר, אבל- האם האושר שיגרום לך החזה גדול מהנזק שעשוי להווצר ביחסים ?

פאריי

New member
ברוכה הבאה לפורום הכי מקסים ברשת

אבל תקשיבי לי אני יש לי בעיה עם זה שבעלים אומרים לנשים שלהם מה לעשות כי סידרי העדיפויות שלנו בחיים שונים בין אחד לשני ובמיוחד שזה מגיע לשני המינים. זאת אומרת שמה שחשוב לך לא נראה לו מאוד נחוץ ומחשוב, והוא בעצם זה שצריך לחשוק בך איך שאת נראת, אבל לך זה כן מפריע!! אני הייתי מנסה לדבר איתו מנועם ולנסות להראות לו את נקודת הראיה שלך לגביי וזה ואיך את היית רןצה לראות את עצמך, ושחשוב לך איך הוא רוצה , אבל זו השאיפה שלך. מקווה שתצליחי, אבל אם לא, את לא רוצה לדעת מה דעתי בענין. ב ה צ ל ח ה

b r o n z a

New member
שלום לך ליידי X

באופן כללי, משפט כמו "...אם תעשי ללא הסכמתי, נתראה ברבנות" לא יכול בכלל להאמר במערכת של זוגיות תקינה. הוא לא נמצא שם על תקן של נותן הסכמות ואישורים. הוא שותף. ויש דברים שהוא יכול להסכים ולקבל ויש דברים שהוא צריך לקבל בלי להסכים. לדעתי, כדאי שתשתפי אותו בסיבות בגללן את רוצה לעשות את הניתוח, תספרי לו עד כמה הדבר חשוב לך ותעשי את הניתוח. אל תחכי להסכמה שלו. ועכשיו הוא צריך לעשות קצת עבודה עם עצמו. הוא צריך לשבת עם עצמו ולהחליט עד כמה את והצרכים שלך והרצונות שלך חשובים לו. ואם בגלל כזה דבר הוא מעדיף ללכת לרבנות... שתהיה לו דרך צלחה... אני מאמינה שהוא יבחר בחיים איתך. אני מאמינה שהוא אוהב אותך יותר ממה שהיה נדמה לו כשהוא אמר את המשפט... ואם תעשי ללא הסכמתי...

niva99

New member
ברוכה הבאה-אני לחלוטין בדעה של ברונ

"משהו....בממלכת דנמרק" (הכוונה לזוגיות ביניכם). זה אפילו לא מאבק על שליטה אלא משהו הרבה יותר עמוק. עושה רושם כאילו הוא מחכה רק לתירוץ-כי אם הוא באמת חרד לבריאותך כמו שהוא מתיימר להיות-אז נשארים עם הבת זוג והולכים איתה לשיחות יעוץ טרום ניתוח שם שומעים מהרופא את המידע הרלוונטי כולל הסכנות שבדבר. כאן זה נראה נסיון ברור של לכופף את היד... תעשי כמו שאני אומר לך ולא...."מגורשת ,מגורשת מגורשת...". מסייגת-זו רק דעתי.

רק גבר

New member
אז מה השאלה?

האם לעשות את הניתוח או להחליף בעל? יעוץ פרטני יהיה לאחר בדיקת הראיות......... ניתן לשלוח תמונה ולקבל יעוץ......... או של הבעל או של החזה.........

j u l i a n o

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo91.gifאם כבר לרבנות...

אז לפחות תגיעי עם חזה יפה ! ואז תלחשי לו באוזן בשקט בשקט....אני ליידי....X וברצינות-מה פה קורה פה???! ....זה הגוף שלך בייביX לא שלו! חזה זה לא וילון שצריך להתייעץ אם לתלות בסלון או לא, הוא רק יכול לייעץ לך אבל להחליט?? פחחחחחחח........ בהצלחה, ממתינים לך עשרות גברים חובבי שדיים יפים ברחבי העולם!!! ואולי זאת הבעייה שלו?

ניתושית

New member
וולקאם../images/Emo140.gif

קודם כל, לדעתי, על הבחור להבין שאין לו בעלות עלייך ועל גופך... חוצ'מזה, מה הוא מאיים
הוא מנסה לחנך אותך
כשבעלי שוכח מדי פעם ויוצא לו משפט מסוג זה...לא איום ברבנות, אבל משהו בסגנון של "אני אזרוק את המחשב..." אני אומרת לו, שאבא שלי מת וכבר אין מי שיחנך אותי... האמת, המשפטים האלו גורמים לי לגיחוך רב. כאילו, הלווווו

לידי X

New member
WOW תודה../images/Emo24.gif

קודם כל תודה על ההתייחסות ועל התשובות שהיו ידועות לי לצערי מראש. אנסה לשוחח איתו שוב, למרות שזה לטעמי כמו לדבר אל הקיר הוא תקוע בעמדה שלו וזהו. שיהיה שבוע נפלא לכולנו ושוב תודה

למעלה