שאלה חשובה..

crazyan2

New member
שאלה חשובה..

אנשים שמעשנים ושותים בירה וודקה וכו... וחולים בסכרת כמובן? מותר להם? זה טוב או לא טוב? כל מי שיודע על זה ויכול לספר לי אני אשמח ויודה לו מאוד וגם אם אתם מכירים מאמר על זה או אתר על זה אשמח לקבל לינק וכדי גם להוסיף על זה במאמרים בפורום כי זה דבר חשוב אצל רוב המתבגרים שחולים בסכרת ולא יודעים מה לעשות

רק גל

New member
כמו שכבר אמרתי,מישהו כבר שאל את זה

בירה או כל משקה אלכוהולי אחר מוריד את ערכי הסוכר ולכן ממליצים לאכול פחמימה לאחר ששותים או במהלך השתייה,אם אני לא טועה ואם אני זוכרת נכון... עישון מעלה את ערכי הסוכר ככה אמרו לי בכל אופן. אל תתפוס אותי במילה. בכל מקרה עישון לא טוב גם לבן אדם לא סוכרתי,לא ככה???

לזר

New member
עישון ואלכהול

העישון רע לכולם, במיוחד לחולה סוכרת. הניקוטין או גרורות בניקוטין מצטברות על דפנות כלי הדם ולכן הדבר מגביר את הסתימות שגם בלי עישון יש לנו אותן. לדעתי עישון רע בדיוק כמו השומן ולא יותר (ביחס לסוכרת). האלכוהל הוא פחמימה וגם קלוריה. 1 גרם אלכוהול = 7 קלוריות (לא 1 גרם בירה או יין, אלה 1 גרם טהור אלכהול מהמשקאות). אם שותים אלכוהל צריך לקחת אותו בחשבון יחסית כפחמימה כפולה. הבעיה עם אלכהול היא בפעולתו על הראש והקושי להבדיל בין היפו לשכרון. בנוסף, היין פועל כמעכב פירוק פחמימות (היין היבש) ולכן צרכני האינסולין צריכים להזהר בשתייה. יין אדום יבש מומלץ על ידי חלק מהרופאים בארוחה. כל טוב

בנוסף

האלכוהל פועל על הכבד ומונע שיחרור גלקוז במידה ולא אוכלים מספיק יגרם היפו שפעולת גלוקגון לא תעזור לצאת ממנו. לכן יש לאכול תמיד בליווי אלכהול כדי לא להגיע להיפו שאי אפשר לצאת ממנו. מצרפת לך כמה קישורים בנושא.

למעלה