שאלה חשובה! מה השם משפחה האמיתי של רותם?
S s h e e p i t New member 28/5/04 #6 אני עוד מעט אצלם לך את השלט בכניסה לבית.... חכי זה קשה לי בגילי.... אני צריכה לרדת למטה ולעלות ופייי... אני כבר לא צעירה כמו פעם
אני עוד מעט אצלם לך את השלט בכניסה לבית.... חכי זה קשה לי בגילי.... אני צריכה לרדת למטה ולעלות ופייי... אני כבר לא צעירה כמו פעם
י יפעת מגליל תחתון New member 28/5/04 #7 עד איזה גיל כבשות מגיעות? מההההה!!!!!!! מהההההההההההההההההה!
S s h e e p i t New member 28/5/04 #11 זהו ש.... הסורק במחשב של אח שלי... ולא נראה לי שאני אצליח להעיף אותו משם וגם אם כן הוא לא ממש עובד ובמצלמה לא יראו את זה.... אל תדאגו אמרתי ליפעת שעד 12 בלילה אני אצלם לה את השלט....
זהו ש.... הסורק במחשב של אח שלי... ולא נראה לי שאני אצליח להעיף אותו משם וגם אם כן הוא לא ממש עובד ובמצלמה לא יראו את זה.... אל תדאגו אמרתי ליפעת שעד 12 בלילה אני אצלם לה את השלט....
J just stav New member 29/5/04 #14 יש לך ת"ז?? זה משהו שאני חייבת לראות.. אגב, יפעת, זה באמת השם משפחה שלה.. אבל למה זה כל כך חשוב? יום טוב לכולם Love סתו
יש לך ת"ז?? זה משהו שאני חייבת לראות.. אגב, יפעת, זה באמת השם משפחה שלה.. אבל למה זה כל כך חשוב? יום טוב לכולם Love סתו
J just stav New member 29/5/04 #20 צילמנו הרבה! חכי בסבלנות... אני עדיין לא מאמינה שהיא הצליחה לשכנע אותי לצאת מהבית... יום טוב לכולם Love סתו
צילמנו הרבה! חכי בסבלנות... אני עדיין לא מאמינה שהיא הצליחה לשכנע אותי לצאת מהבית... יום טוב לכולם Love סתו
S s h e e p i t New member 29/5/04 #21 יפעת ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif את מוכנה?!הנה זה בא! הנה לך חידה מהי התמונה הנכונה! שמתאימה לי ביותר וילון 1 הפתח נ.ב. אני לא מאמינה שאני משפילה את עצמי ככה בשבילך הצפיה אסורה לילדים מתחת לגיל 14? סליחה על התמונות המזוויעות
יפעת ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif את מוכנה?!הנה זה בא! הנה לך חידה מהי התמונה הנכונה! שמתאימה לי ביותר וילון 1 הפתח נ.ב. אני לא מאמינה שאני משפילה את עצמי ככה בשבילך הצפיה אסורה לילדים מתחת לגיל 14? סליחה על התמונות המזוויעות
י יפעת מגליל תחתון New member 29/5/04 #22 שרוטה במוח!!!!!!!! הצטלמת עם חולצה כחולה בבית של סתו?! כפרה עלייך!!!!