שאלה חשובה

שאלה חשובה

בביתי לא שומרים שבת בע"ה זה יבוא בחסדיו המרובים... בחדר שלי האור דולק מכניסת השבת ואמא שלי באה לחדרי לישון איתי כי אבא שלי נוחר והיא מכבה את האור ויוצא שאני נהנת מאור שנכבה בשבת... השבוע אמרתי לה שאני לא רוצה לשון בחדר זאת אומרת שאני אומרת לה לא לשון איתי והיא קצת התאכזבה...אז היא שלחה את אבא שלי לישון אצל אחי(אחי לא בבית) ויוצא שאני צריכה לישון עים אור או שאני אישן בחדר של אמא שלי אבל היא מכבה את האור לפני שהיא ישנה יוצא שאני גם נהנת מאור שנכבה בשבת.... יש עיצה?בע"ה ה' יתן עיצה

אלי ו.

New member
שעון שבת

אפשר לקנות בכמה עשרות שקלים שעון שבת פשוט. לחבר אותו למנורת לילה, כך שהאור יכבה ויידלק מאליו בשעות הרצויות.

Zot ani 1

New member
בטח שיש.......

זה שעון שבת קטן וזול עולה בערך 30-50 ש"ח ואת יכולה לחבר אותו למנורת לילה או למנורת שולחן ולכוון אותו לשעות הרצויות.... זה מאוד נוח יש לי כזה בחדר... אפשר לקנות אותו בכל חנות חשמל ומוצרי בית כמו הום סנטר וכאלה...

asaf2000

New member
אולי

אפשר לקנות חוט עם בית מנורה שמתחבר לחמשל ולקנות מנורה שתתחבר לשעון שבת ולתלות אותה על מסמר רק בשבת.

מה???זה נשמע כ"כ מסובך

אני רוצה פשוט משהו שעון שבת לחדר אבל אני רוצה אור הרבה אור

asaf2000

New member
למה מסובך?

תראי, בשביל לחבר את החשמל בבית למערכת שעון שבת זה בטח עולה הרבה כסף ולקנות איזה חוט עם בית מנורה שאפשר לחבר אותו לשעון שבת זה פשוט ביותר. חוץ מזה שמעתי שיש פטנט חדש שזו מן קופסא עם תריס שבתוכו יש מנורה, כשהולכים לישון סוגרים את התריס, שמעתי שיש רבנים שאישרו את זה אבל צריך לבדוק אם אין בזה משום מראית עין...

למעלה