שאלה חשובה

mirit121

New member
שאלה חשובה

שלום .. יש לי שאלה, ואני לא יודעת איך לשאול את הקלפים: יצאתי לדייט לפני מספר ימים והוא לא התקשר...אני ממש מאוכזבת, היות והפגישה הייתה ממש טובה, וגם אני קצת מופתעת.. אני רוצה לשאול את הקלפים: 1. מה קרה? מדוע שהיה נדמה שהכל טוב ובכ"ז הענין לא התקדם והוא לא התקשר, למה הוא לא התקשר? האם אני עושה משהו לא בסדר? 2. אם אני אתקשר אליו, האם זה ישנה את דעתו, ויגרום לנו בכ"ז לקדם את הקשר? תודה, המיואשת!

לא בעיה אם יש לך קלפים

תפרסי את הקלפים ולכל מילה בשאלה תניחי קלף ללא מילות קישור. ולסיום הוציאי קלף נוסף. אם תעקבי אחרי השאלות הנשאלות בפורום תביני בקלות. בחיבה רבה מיקי

batgalim

New member
ערב טוב מירית ../images/Emo141.gif

תכנסי לאתר הפריסות של אורי רז - הלינק מופיע בכחול בראש העמוד. תבחרי בפריסת שאלה, לחצי על "פרוס" ורשמי בהמשך שרשור זה את הקלפים שיצאו לך לפי הסדר. קלף הסיכום יוצא באופן אוטומטי ואין צורך להחשיב אותו במיספר הקלפים. מה עלי לעשות על מנת לקדם את הקשר הזוגי עם איקס בחודש הקרוב 6 קלפים + קלף סיכום שיוצא אוטומטית.

mirit121

New member
תודה, להלן הפריסה

הי תודה רבה, שאלתי את השאלה הזו: מה עלי לעשות על מנת לקדם את הקשר הזוגי עם XXX בחודש הקרוב? התשובה: ארבע מטבעות נער המטות האיש התלוי שני גביעים אס החרבות קיסרית וקלף אחרון - מלכת המטות העניין הוא שהבחור לא יצר קשר לאחר הדייט הראשון, ואני לא יודעת מה לעשות, חבל לי, ואני אפילו לא יודעת מדוע? למרות שהדייט היה ממש נחמד. חשוב לי לדעת מה היה לא בסדר (האם אני, הוא? האם הוא חושש... לא יודעת) ומה עלי לעשות, כדי בכ"ז לקחת את המושכות... תודה רבה

batgalim

New member
מירית../images/Emo140.gif

מה - ארבע מטבעות עלי - נער המטות לעשות - האיש התלוי על מנת לקדם קשר זוגי - שני גביעים עם איקס - אס החרבות בחודש הקרוב - קיסרית וקלף אחרון - מלכת המטות אל תוותרי על הבחור, וותרי על האגו! תתקשרי אליו. לקשר הזה יש פוטנציאל חיובי רב, קשר רגשי, הרמוני וטוב. יכול להיות שהוא חש חוסר בטחון כלפיך, הוא רואה את הפוטנציאל בקשר ומוכן להתחיל ולקיים איתך מערכת זוגית מתוך פתיחת דף חדש בחייו ולעזוב קשרים ישנים באם היו לו... אך אולי חש שאת היא אשת העולם הגדול, בעלת קסם אישי רב, וקיים בו איזשהו חשש לא מבוסס. ההמלצה - חכי עוד יום, אולי יתעשת ויתקשר אליך בעצמו (וזאת אני אומרת מכיון שהקלפים חיוביים ואופטימיים לגבי הקשר) אך אם לא - תתקשרי את.

mirit121

New member
../images/Emo24.gif תודה רבה רבה :)

הי לך בת גלים נפלאה.. עשית לי ממש מצב רוח טוב.. למרות ש.... אם בחור לא מתקשר יומיים ומשהו לאחר פגישה, אנו לא ילדים,זה אומר משהו, ואני תוהה אם זו באמת הייתה מחשבתו או שבאמת לא מצאתי חן - ת'אמת, אני לא יודעת מה לומר בשיחה... אני די מתביישת.. בכל מקרה, מה שעוד מטריד אותי, ואני לא יודעת איך לחבר זאת לכאן, בשבעבר עשיתי פתיחה אם אמצא זוגיות ב-3 חודשים הקרובים ונאמר לי שאני צריכה לזנוח הנתהגויות קודמות שלי, לשנות את דפוס המחשבה ואולי לא לפסול כל אחד.. והנה לא פסלתי, הייתי מאוד נחמדה, ובכל זאת זה לא הלך אבל אולי המשמעות היא לעשות! בכל זאת, ולא לפחד!!! (רק... מה לומר :)) תודה באמת תודה.. נורא כיף שיש עם מי להתייעץ :)))

צ ל י ל 8

New member
ערב טוב מירית ../images/Emo140.gif

אם את רוצה לדעת, ניתן לשאול האם כדאי לך ליצור את הקשר הראשוני: האם כדאי לי להתקשר ל-X בנושא פגישתנו הרומנטית בשבוע הבא? 7 קלפים+קלף סיכום

mirit121

New member
ראיתי מאוחר מדי

הי צליל, ראית את התגובה שלך מאוחר מדי. עשיתי כדברי בתגלים - פניתי אליו, שלחתי לו הודעה (מייל) מאוד חביב.. הוא לא ענה! ראיתי שהוא קרא, אבל בחר שלא לענות. מאוד מאוד מוזר..(למרות שאני מרגישה ממש טוב שפניתי אליו, אני הבוגרת, וכמו שבת גלים אמרה, שמה את האגו בצד, האמת זה ממש חיזק אותי. שוב תודה בת גלים על הרעיון). הלוואי וידעתי מה הייתה הבעיה? אם היה עונה היה נחמד אבל את לא לטעמי, הייתי מקבלת את זה ממש יפה. אבל עצם העובדה שהוא בחר לא לענות, נראית לי מאוד מוזרה. מה עושים? איך אוכל לדעת מה הייתה הבעיה? תודה

למעלה