שאלה חשובה

mor mor

New member
שאלה חשובה

התערבתי עם בעלי ואצטרך הוכחה שצדקתי האם יכול להיות שזוג שכל אחד מהם בריא, לא יכול להביא יחד ילדים, כי אין התאמה מסויימת, ואני חוזרת אין בעיה וכל אחד בפני עצמו פורה..ויכול להביא ילדים.. פשוט שמעתי את זה פעם, ודיברנו על משהו ביום שישי, ובעלי אמר שזה לא הגיוני ואני אמרתי שזה הגיוני

עד כמה שידוע לי...

כן. ישנם מצבים שבהם 2 בני הזוג בריאים לחלוטין ופורים לגמרי אבל אין ביניהם כימייה ולכן העוברים לא נקלטים. ובכל זאת הסתייגות- אני חושבת שזה נכון יותר לרפואה הפחות מתקדמת. היום, עם ההפריות והתמיכות למיניהן אני חושבת שכימייה זו בעיה שניתנת לפיתרון ולכן אין מצב שבני זוג לא יצליחו להיכנס להריון.

טלי אבג

New member
ועד כמה שידוע לי.....

תשובה לא מקצועית, יש מושג שהאם דוחה את הדם של הבעל, כמו נוגדנים. ולכן אמנם יש הפריות אך כאשר יש דימום, ואפילו קל ישר יש הפלה. כיום- יש לזה פתרונות. של טיפול כמו באלרגיה, מזריקים דם של הבעל עד שהגוף מתרגל ואין התנגדות.

נועם@בת

New member
תגדירי בריא ../images/Emo4.gif

לדעתי יתכן מצב בו הזרע לא מצליח לחדור את הביצית מסיבה שאי אפשר להסביר אותה, בעוד זרע של גבר אחר כן יוכל לחדור ולהפרות. מעבר לזה יתכן מצב בו גוף האשה מפתח נוגדנים לזרע הבעל או לעובר ולכן הסיכוי להרות ממנו הוא קטן. נועם

כמו שאמרו יכול להיות

שזו מעין אלרגיה וכמה שידוע לי יש טיפול לזה היום. אני לא יודעת בדיוק מה הם ומה אחוזי ההצלחה המדוייקים אבל יש מצב להריון רק צריך הרבה סובלנות וכח.

אפרסקה

New member
אני מכירה זוג כזה

מה שקורה אצלם הוא שגוף האישה מפתח נוגדנים לזרע של הבעל, נשמע קצת מוזר שהיא "אלרגית" אליו אבל לצערם זה המצב... לשמחתנו לרפואה היום יש פיתרון, לקחו דגימת דם מבעל והכינו ממנו חיסון אותו היא קיבלה וזה אמור לפתור את הבעיה. אגב, אצלה גילו את הבעיה לאחר שהפילה שלוש פעמים, לא הייתה לה שום בעיה להכנס להריון אבל תמיד סביב שבוע 8 הדופק נדם.

פליאה 4

New member
אז יש לי עכשו שאלה מאוד מאוד חשובה

אולי גם אנחנו כזוג לא מוסבר ז"א אולי אני מפתחת נוגדנים לזרע של בעלי דיברתם על בדיקה איך קוראים לה אולי נציע לרופאה שלנו שנעזה אותה?

מתמחה בזה דר' כרפ.

נידמה לי שהוא באיכילוב או בתל השומר. זה משהו די נסיוני, מה שקורה בד"כ הוא שמכיון שהעובר הוא גוף זר עבור האישה, הגוף שלה שמזהה אותו יוצר מין הגנה שלא נותנת לנוגדנים לעבור אליו. יש מצבים שבהם יש התאמה מאוד גבוהה בין בני הזוג, והגוף לא מיד מזהה את העובר כגוף זר, ולכן לא בונה את ההגנה הדרושה, ואז גוף האישה דוחה את העובר בשלב מאוחר יותר. בודקים זאת עי" בדיקות דם של שני בני הזוג, בדיקות שנקראות משהו כמו הצלבה CROSSING ואם נימצא שזו אמנם הבעיה, אז באמת מכינים מן חיסון עם תאי דם לבנים של הבעל ומזריקים מספר פעמים לאישה, וכך היא מייצרת נוגדנים, ומייד מזהה את ההריון, וכך הגוף שלה ייצר את ההגנה לעובר. הרופא שלי אמר שזה ניסיוני, לא מוכח וכד'. אבל גם אני שמעתי על סיפורי הצלחה.

mor mor

New member
עזרה- זקיקים-ביוץ

היי בנות הרופא שלי לא נמצא ולא עונה לי והיום עשיתי זקיקים... להזכירכם לפני שבועיים היתה ציסטה בגודל 3 ס"מ.. והתוצאות מהיום: עובי רירית- 10 שחלה ימנית(היכן שהיתה הציסטה)- 23*20 mm שחלה שמאלית- small זה שעשה לי את האולטרסאונד זקיקים אמר לי...היום או מחר תבייצי. החודש להזכירכן בגלל הציסטה לא היה לי שום טיפול, אבל הזרעה אני כן צריכה לעשות. לא יודעת מתי לקבוע תור להזרעה, ולא יודעת מתי קיים עם בעלי יחסי מין, כי הזרע שלו לא מדהים ביותר בשביל לבזבז אותו לא במועד המתאים?? מה עושים....?????

בדיקות דם עשית?

אם כן, תגידי את התוצאות וזו תהיה עוד אינדיקציה. אם יש לך כוריגון או אוביטרל אז סביר להניח שאת תצטרכי להזריק היום, ומחר תהיה הזרעה. אם אין לך אוביטרל, לפי בדיקות דם צריכים לדעת שאת לקראת ביוץ (פרםגסטרון צריך להיות בעליה) ואז שוב לאחר 24 שעות מתחילת עליית הפרוגסטרון. אם הזרע לא מדהים, עדיף לשמור אותו להזרעה.

ליאור כבר ענתה... ../images/Emo45.gif

אז מה שניתן לעשות זה רק לאחל לך בהצלחה בהזרעה. מחזיקה לך אצבעות שהפעם זו הפעם

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לא לפתוח יותר מהודעה ראשית אחת ליומיים שלושה, אלא לשרשר הודעות. אם לא תצליחי ליצור קשר עםה רופא עד הערב, תקיימו יחסים היום. בכל מקרה, ההזרעה נקבעת בד"כ לפי שילוב של E2 פרוגסטרון וגודל זקיקים. בהצלחה נועם

mor mor

New member
בנות אתן חייבות לעזור לי..

השגתי את הרופא בטלפון ואמרתי לו את התוצאות... ושאלתי אותו אם לעשות השבחה מחר, הוא אמר לי לא.... כי צריך זריקה היום, ואין לי אפשרות לעשות אותה, אופפפפפפפפפפ אני בעצבים.. הרי אמרתי לכן שהזרע של בעלי הוא גבולי, ולכםן עשינו בעבר השבחה. ואז הוא אמר, אם תרגישי מחר כאבים בצד אז תקיימו יחסים על הבוקר... ואם לא אז תגיעי אליי בערב לאולטרסאונד ונראה מה קורה?? ואם בערב היום זה הביוץ?? או אולי מחר בבוקר?.? ואם שאני אגיע אליו כבר הביוץ ייגמר.....?? הלחץ שלי...שאם אשכב עם בעלי היום ונגיד גם המחר, הרי הזרע חלש, וזה לא ייקל טוב. מה עושים?? אין לי עם מי להתייעץ, ואני לא רוצה לפספס את החודש

blessed

New member
רגע, בעצם...

למה לא לעשות השבחה מחר על הבוקר? ואז בערב תלכי לרופא ואם עוד לא היה ביוץ אז שיתן לך את הזריקה. אני מניחה שמדובר בזריקת כוריגון והרי מטרתה לתזמן את הביוץ, אז אם יש חשש שתבייצי לפני הזריקה למה לא לעשות השבחה בלי זריקה? אני ממש לא מומחית בזה אבל זה מה שנשמע לי הגיוני.

mor mor

New member
ככה הוא אמר...

אני ממש לא מבינה בזה.... ואני "בנתיים" מקשיבה לו, כי הוא הכי חכם מבחינתי... אבל זה מטריף אותי... אם כדאי היום לשכב עם בעלי או מחר........

mor mor

New member
אין לי הפניה לזריקה...והרופא שלי

לא עובד היום ואז הוא אמר לי וותרי על ההשבחה החודש

למעלה