שאלה חשובה

0ren100

New member
שאלה חשובה

מדוע אוהדי מכבי חיפה בכתה שלי כול כך שונאים את גילי לנדאו, כשנסיתי לשאול חלק מהם הם אמרו לי שהוא גנב גולים אבל אני לא מבין מה הכוונה. אז אני אודה לכם אם תענו לי ביי דרך אגב האוהדים של ביתר ירושלים לא שונאים אותו כול כך אז מה רוצים ממנו האוהדים של חיפה דווקא. ועוד שאלה האם גילי לנדאו היה שחקן הפועל תל אביב או שהוא היה רק מאמן שלה?

simi5

New member
אורן חמודי אני יענה אני מומחה להכול

תשמע ואל תתביש לשאול אותי בכול בעיה. 1:גילי לנדאו מעולם לא שיחק בהפועל תל -אביב אלא הוא היה רק מאמן,כאשר שנות האימון שלו בהפועל היו כשהייתה עוד תינוק,כלומר בין השנים 1990-1992 2: אוהדי מכבי חיפה שונאים אותו כי ב 1990 היו שני משחקים מרכזיים שיכלו להרכריע את האליפות. בין בני יהודה ת"א- לבין הפועל פ"ת ובין מכבי חיפה והפועל ת"א.מכבי חיפה הייתה זקוקה לתיקו בבלומפילד ולניצחון או תיקו של הפועל פ"ת בשכונה על מנת לזכות באליפות, בעוד שבני יהודה הייתה חיבת ניצחון של הפועל ת"א על מנת לזכות באליפות, וכמובן לנצח את פ"ת. בני-יהודה אכן נצחה 5-0 את הפועל פ"ת בעוד שמכבי-חיפה והפועל ת"א היו בתיקו על הדקה ה-86. ואז משה סיני(המכונה גם קוקוס) עשה הצגה כאלו הוא הוכשל ברחבה. השופט לא קנה את זה והוציא לסיני אדום. ואז כמו מעשה כישוף המאמן גילי לנדאו נכנס למגרש ודיבר עם השופט. השופט הלך לקוון ומיד שינה את ההחלטה. הפועל קבלה פנדל וסיני כבש. המשחק הסתיים ב-1-0 להפועל ת"א ובשכונה הייתה חגיגה. מאז לא הצלחה בני יהודה לשחזר את ההשג שנעשה בזכותו של גילי לנדאו ולפיכך אוהדי חיפה לא ישכחו לו זאת לעולם. 3: אני מקווה שעניתי לך על התשובה. נ.ב אתה יכול לפנות אלי בכול שאלה,כי עם כול הצניעות אני נחשב לאחד המומחים הגדולים ביותר של עולם הכדורגל והכדורסל בישראל שימי בין מויאל אמרגן ומומחה לספורט.

שלזי1

New member
מומחה שאין לא מושג מהחיים שלו

אם אין לך מושג מהחיים שלך אז אל תכתוב פה סתם דבר ראושן גילי לנדאו כן שיחק בהפועל ת"א בשנות השמונים והוא נחשב לאחד השחקנים היותר טובים ששיחקו בהפועל אוהדי חיפה שונאים את גילי לנדאו כי בשנת 83 הוא הבקיע גול עם היד שלקח מחיפה אליפות ונתן להפועל אליפות משה סיני לא מכונה קוקוס אלא אלי כהן מכונה קוקוס ובתור מומחה אין לך מושג מהחיים שלך

M oToGp

New member
למה אתם מאניקים ?

מילא הראשון שכתב נראה לי סתם מסתלבט,אבל שלזי עשית פאדיחה גדולה מאוד ! תשובה לשואל : לנדאו שנוא על החיפאים כי בשנת 86 במש` האחרון של העונה שהתקיים בבלומפילד בין הירוקים לאדומים הירוקים נזקקו לתיקו כדי לזכות באליפות,ואכן היה שיוויון עד שסמוך לסיום נכנס לנדאו וכבש את שער הניצחון. אוהדי ביתר יותר כועסים על משה סיני שבשנת 83 ניצח את ביתר ומנע מהם לזכות באליפות. לסיום,אני קורא לכל הצעירים בפורום,לגשת וללמוד קצת על ההיסטוריה של הקבוצה,כי בחוסר ידע שלכם אתם מבזים את המועדון..לראיה,2 השאלות היחסית קלות ששאל כאן חבר הפורום K-T,ואף אחד לא טורח לברר מה התשובות.

KORG TRITON 7

New member
גילי לנדאו

כבש את השער עם היד נגד מכבי ת`א. לדעתי חמור יותר,לא החוסר ידע אלא חוסר הסקרנות. וזה חלק מתרבות האינסטנט שיש בכדורגל הישראלי,בניגוד לשאר העולם שבו אהדה לקבוצה זה משהו שעובר מדור לדור.

BinBaR

New member
חחחחחח מומחה אעלק!

מומחה להמצאות סיפורים. מאיפה הקרצת את זה? רק MoToGp צדק מביניכם. אוהדי חיפה שונאים את לנדאו כי גנב להם ת'אליפות בדקה ה-85, בשער בעזרת היד. חיפה הייתה זקוקה אפילו לתיקו בכדי לזכות באליפות. רק נצחון להפועל היה יכול להעניק לה את המגש, ובזכות שער עם היד, 5 דק' לסוף- הם גם הצליחו לזכות בזה. הלוואי עלינו היום, אה?

ArNoLd LaYnE

New member
גילי לנדאו אכן שיחק בהפועל

ואגב לכל החברה שרשמו פה הוא הכניס גול עם היד לפחות ככה כולם אומרים ורואים... ואני מאמין להם... למכבי תל אביב... בגמר גביע המדינה וליתר הדיוק זה היה בתאריך ה- 1.6.83 שחקן מצויין עם יכולת תכנית מצויינת! (דאז כמובן)

BinBaR

New member
לא..ממש לא..

את הגול עם היד הוא הכניס למכבי חיפה בדקה ה-85 במשחק האחרון, שהכריע לאליפות, בשנת 88.

KORG TRITON 7

New member
משהו לא כשר...

ההודעות שלך,לא נראה לי אוהד הפועל אמיתי יכתוב טעויות כאלה..במיוחד אחרי שמסבירים לך את הטעות..את/ה ממשיך לקשקש דקה 85,88 גול עם היד..?! מביא אליפות ?!? שנת 88 ?!....אני מקווה שעופר ידאג לחסום ת`מתחזים האלה ! בפעם האחרונה הסבר :שנה,86.דקה 85.מבשל,משה סיני.נבדל פאסיבי,אלי יאני.כובש,המחליף גילי לנדאו. הרכב :טליאס,עמר,אקהויז,זאנה,הרשליקוביץ`,אלי כהן,יעקב כהן(לנדאו מחליף),ברנס(יאני מחליף),סיני,ז`אנו,שבתאי לוי.מאמן:דוביד שוויצר.מה יצא ? אליפות !! -----לעניין הגול עם היד כמו שכתבתי אתמול,וכמו שהבחור כתב פה,שנה 83,גמר גביע,הפועל מובילים 2-0 מכבי משווים ל2-2 ...דקה 67 אבי כהן ממכבי ולנדאו עולים לכדור,לנדאו כובש.הפועל זוכה בגביע.לאחר מס` ימים לנדאו מודה שעשה שימוש ביד. סוף פסוק !!! אני רוצה לראות שמישהו יעעעעעיז לכתוב שטויות שוב פעם !!!

KORG TRITON 7

New member
וממה שאני מבין.

יש פה הרבה אוהדים (אוהדים,לא מתחזים) שהדברים שכתבתי חדשים בשבילם. אז חבר`ס,לא מעניין אותי אם יש לכם מנוי או אם יש לכם קעקוע של הפועל על החזה..אם אין לכם מושג בסיסי בעבר המפואר של האדומים,מצטער,אתם לא באמת אוהדי הפועל,וגם לא ראויים להקרא אוהדים והאהדה שלכם היא רק שיגעון חולף.

redron

New member
ואפשר לציין עוד משהו קטן..

משחק האליפות של 86' הוא הראשון בהיסטוריה של הליגה הלאומית(ליגת העל היום..) ששודר בשידור ישיר!! למעשה השער של לנדאו הוא הראשון בליגה שנכבש בשידור ישיר

BinBaR

New member
תשמע..

אני ממש לא מתחזה, ואין לך טיפה של מושג מה עברתי בחיים בשביל הפועל, אז אל תגיד לי שזה שגעון חולף ושאני מתחזה וכ'ו. אם יוצא לך לגלוש גם באדום לוהט, בתגובות שם, אין מצב שאתה לא מכיר אותי. גול האליפות היה ב-88 מול מכבי חיפה במחזור האחרון, של גילי לנדאו. אתה צודק, טעות שלי, השער הזה לא היה עם היד, השער עם היד היה אכן במשחק מול מכבי ת"א, אבל מלבד זה- אני לא מבינה מה טעות במה שאמרתי. השנה הייתה 88, הגול היה של לנדאו, במשחק על האליפות מול מכבי חיפה. אז...מה?

שלזי1

New member
לא

אני מודה שטעיתי אבל בדקתי את זה והגול עם היד של גילי היה מול **בי בשנת 83 בגמר גביע המדינה

XSuperKi11erX

New member
בקיצור

ב1983 הוא כבש בגמר הגביע שער ביד והפועל ניצחה את מכבי 3-2(שער ניצחון). ב1986 הוא כבש בדקה ה87 שער מול מכבי חיפה, במחזור האחרון בבלומפילד, השער שנתן את האליפות להפועל ולקח אותה מחיפה, שער שלא ברור אם היה חוקי בגלל טענות לנבדל. אוהדי בית"ר שונאים את סיני כי הוא שם נגדם צמד במחזור האחרון ב1983(או 1984) והפועל ניצחה את בית"ר 3-1 ובגלל זה בית"ר לא הייתה האלופה אלא לראשונה בתולדותיה האליפות הייתה בחיפה.

למעלה