שאלה חשובה!

• פותח הנושא S.tal
  • פורסם בתאריך

S.tal

New member
שאלה חשובה!

היי לכולם! אני יחסית חדשה בפורום (פשוט כל הזמן החלפתי שם)ואין לי מושג על מה הדיון הזה שאתם כל הזמן מדברים עליו, ``למי אתם הכי דומים``-לאיזו דמות. מישהו יודע איך אני יכולה לענות על השאלון הזה? (אם זה בכלל שאלון...) ביי ביי :cool:

S.tal

New member
גיליתי איך!-והתוצאות שלי

הצלחתי לגלות לבד! והנה התוצאות המוזרות שלי: מסתבר שאני מאוד קרובה לוויזלים. # 1 Hermione Granger # 2 Fred/George Weasley # 3 Percy Weasley # 4 Albus Dumbledore # 5 Charlie Weasley # 6 Gilderoy Lockhart # 7 Neville Longbottom # 8 Bill Weasley # 9 Harry Potter # 10 Ron Weasley # 11 Ginny Weasley # 12 Minerva McGonagall # 13 Rubeus Hagrid # 14 Draco Malfoy # 15 Remus Lupin # 16 Severus Snape # 17 Voldemort # 18 Sirius Black :)

חזרתי

לאחר תקופת העדרות ארוכה, חזרתי לפורום... מאיפה השאלון הזה? נ.ב: פנטר, ניסיתי את ההצעה שלך לתיקון התקלה שדיברתי איתך בקשר אליה... לא עבד. אם רואים את ההודעה הזו סימן שהבעייה כבר לא קיימת... Did you check under the sofa? IN HELL?

חזרתי

לאחר תקופת העדרות ארוכה, חזרתי לפורום... מאיפה השאלון הזה? נ.ב: פנטר, ניסיתי את ההצעה שלך לתיקון התקלה שדיברתי איתך בקשר אליה... לא עבד. אם רואים את ההודעה הזו סימן שהבעייה כבר לא קיימת... Did you check under the sofa? IN HELL?

למעלה