שאלה חשובה!

שאלה חשובה!

ראיתי שבערוץ איי יש עכשיו שידור על השטיח האדום בטקס פרסי הסאג! אז מיהשו יודע אם ניקול מועמדת על משהו? או קולד מאונטיין?

shiray

New member
רק רנה מועמדת...

המצב ממש קשה. לא רק שניקול לא מועמדת (אני עדיין לא מבינה מה יש לאנשים נגד המשחק שלה!!! היא הייתה מדהימה!!!) אלא שגם כל הקאסט לא מועמד וזה קאסט שבחיים לא יוכל להיות אחד כמוהו!! כל שחקן טוב אפשרי היה בסרט, גם אם רק לשתי דקות... זה רק מראה שזה הכל רק חישובים שהם ממש לא "אלה קאסט היה הכי טוב"...

shiray

New member
כן

אלה ששנה שעברה הלחיצו אותנו לגמרי כשהם בחרו ברנה לשחקנית הראשית...

shiray

New member
אני רעדתי בטקס!!!

ורציני שאני לא מגזימה. פשוט רעדתי... כבר ממש התחלתי לחשוב שרנה תזכה.

shiray

New member
רנה זכתה!

אפשר כבר די להיות בטוחים שאוסקר אחד יהיה לקולד מאונטיין עוןד 6 ימים (ד"א צריך להתחיל לספר פה אם אנשים נשארים ערים, כי אם רוצים לארגן בפורום שכמה יהיו מחוברים יהיה ממש נחמד ואולי זה ישכנע אותי). וג'וני דפ הפתיע את כולם כשזכה לשחקן ראשי. חוץ מזה כמובן היה את שרליז וטים רובינס. נקווה רק שכמו שנה שעברה יהיה פחות משעמם ממה שצפו (כשפתאום הפסתנרן זכה בבמאי ותסריט ושאדריאן ברודי זכה... לא הייתה לי בעיה שניקול זכתה למרות שהרוב אמרו את זה...) ואולי... נעמי תזכה? למרות שמאוד קשה לי להאמין.

שירה

ראית את הטקס? ניקול היתה שם? אני בטוח יהיה פה בליל האוסקר! אז תיהי גם את! שנה שעברה גם לי ממש היה נראה שניקול תזכה! והיה לי מבעס שלא יכלתי ליראות את הטקס... ובבוקר ישר אמא שלי אמרה לי שניקול זכתה והייתי מאושרת!!!

התכוונתי

אם ראית את טקס פרסי הסאג אתמול , ולא ממש הבנתי מה כתבת , לא היתה לך בעיה שניקול זכתה שנה שעברה? הרי ברור שהגיע לה

shiray

New member
לא ראיתי...

ראיתי את השטיח האדום עד 2 וקצת... עוד לא הגיעו אנשים מעניינים ונרדמתי עם הטלוויזיה. אבל לא נראה לי שניקול באה לטקס. ואמרתי ששנה שעברה, חוץ מהבחירה של רנה (שלמזלנו הייתה שגויה!), איגוד השחקנים בחרו את הזוכים הכי צפויים ובסוף באוסקר הפתיעו עם אדריאן ברודי והיה שמח... ככה שאני מקווה שאולי גם השנה האוסקר יחליט להפתיע (כי נכון לעכשיו הוא נראה לי משעמם רצח) ואז אולי נעמי תזכה (למרות שקשה לי להאמין...).

galileo2003

New member
אין סיכוי שאני לא נשארת ערה!

אני סופרת ת'ימים עד היום של טקס האוסקר! הודעתי לאמא שלי מראש שאני לא הולכת לביצפר יום אחרי הטקס (אני אהיה מוטשת..) אני נשארת לראות הכל! אין יותר כיף מלשבת באמצע הלילה עם אלף שמיכות ולראות את הטקס בשידור חי!!! אין... אז באמת שגם לכם כדאי להישאר! טקס כמו שנה שעברה לא יהיה, כ"כ הייתי מרוצה מהזכיות! אבל בכל זאת, טקס האוסקר זה הטקס של השנה! אי אפשר להפסיד דבר כזה!!!! דרך אגב, הוא הולך להיות במוצ"ש אם אני לא טועה... או יום ראשון?!

shiray

New member
בין ראשון לשני

תמיד זה ככה.... ובהתחלה היה לי ברור שאני אראה את הטקס כי ראיתי בשנתיים האחרונות וממש נהניתי (למרות שלפני שנתיים כמעט בכיתי כשהאלי ברי זכתה...), אבל אז הכריזו על המועמדים ו... מבטיחים לכולם ששר"ה הולך לזכות בהכל. ובגלל שאני לא אוהבת את שר"ה אלא את קולד מאונטיין נראה לי שאני ממש הולכת להתעצבן עוד 6 ימים ולכן אין לי מושג מה אני אעשה. מצד אחד את השטיח האדום אני בטוח אראה אבל אז אני אשן משלוש עד שש כדי לראות את ניקול מגישה?! זה כבר נהיה מטומטם קצת... ככה שנראה לי שאני אראה (רק בשביל רנה, הצילום והשירים... וכמובן ניקול על הבוקר). אבל אני כבר צופה באסה היסטרית כל הטקס, וזה די מבאס רק לחשוב על להישאר ערה בשביל זה...

shiray

New member
כן!

ניקול מארגנת לה מסיבה למקרה שהיא תזכה... איזו חמודה! וחוץ מזה שנעמי באמת שחקנית מדהימה! עוד לא ראיתי את 21 גרם, אבל ראיתי את מלהולנד דרייב והיא הייתה ממש מעולה!!!

זה באמת

הטקס של השנה! ואני לא מצליחה להבין מה הבעיה של כל האקדמיה הזאת עם קולד מאונטן?? זה הרי סרט מדהים! וגם מי שלא מעריץ גדול כמונו של ניקול התלהב עליו בטירוף , אז מה הם רוצים?? שניקולי לא זכתה באוסקר על מולאן רוז' גם לי פשוט היה בא ליבכות , היתי ב ה ל ם ! אז יאללה ניהיה פה , נעביר קטעים ויהיה מגניב וסבבה!

ועוד משהו

ראיתי שלשום עם חברות שלי מולאן רוז' אחרי חצי שנה שלא ראיתי , יש לי את הסרט , והם התלהבו בטירוף!!! הם לא הפסיקו להגיד כמה ניקול מדהימה , יפייפיה , מוכשרת! הם פשוט שרו עליה! איך התגעגעתי לסרט המדהים הזה! סרט מהמם וניקול שם משגעת!!! אני חייבת כבר ליראות שוב קולד מאונטן!!!

gloria23

New member
איזה סרט מדהים

רציתי להביא אותו לכיחתה לשיעור אנגלית אבל המורה בחרה ב"גבירתי הנאווה"..........ואני נשארת לאוסקר-דבר אחד בטוח, שנה שעברה-יס שימח שימם, לא נתנו לי לראות את הזכייהש ל ניקול בגלל שאין לי יס, עכשיו אני נשארת ולא מעניין אותי אם יש לי בגרות חחחחח

למעלה