שאלה חשובה..

שאלה חשובה..

אם מנמכים DR350 זה פוגע בביצועים שלו? (כלומר מסרס אותו) הגובה שלי הוא 1.60 וידיד שלי אמר לי שלא שווה לקנות נמוך כי הוא לא יהיה טוב לשטח ולא לכביש..ולכן לדעתו עלי בכלל לא לחשוב על אופנועי שטח. לדעתי הוא סתם מקנא לי ולא רוצ שלידידה שלו (שהיא כמובן אישה) יהיה אופנוע שטח גברי. מה דעתכם?

אלון DRZ

New member
בשטח ברור שתהיה פגיעה בביצועים

כלומר יכולת עבירות מוגבלת יותר מכיוון שמרווח הגחון קטן. אבל השאלה היא כמה באמת תרכבי בשטח סלעי עם מדגרות וכיוצא בהללו ??? בכביש לפי דעתי זה ישפר את הביצועים מכיוון שמרכז הגובה מונמך... השאלה היא גם כמה מנמיכים ? לפי דעתי זה פיתרון טוב לנמוכים. אני אישית לא סובל את האופנוע הזה בשטח... בהצלחה אלון שמעדיף את ה DRZ 400

Great Blue

New member
אל תביני לא נכון - זה אופנוע נהדר

למתחילים, הכוונה בפגיעה בביצועים בשטח לאו דוקא מצביע שלא תוכלי להניע אותו... פשוט הוא לא יוכל להתחרות עם חבריו ה"לא מונמכים" בקטעי מעבר מסויימים אבל אין סיכון שבתור אופנוענית שטח מתחילה "החגבית" תאלצי להתמודד בתחרות מול כתומים (KTM) כחולים (YAMAHA) ואדומים (HONDA) ראש בראש... כשתרגישי טבעי על האופנוע תולכי גם להגביה אותו הרבה יותר ממה שחשבת שכדאי... לגבי כביש אני מסכים עם XDR.

Great Blue

New member
בשימחה - את תמיד מוזמנת לחבורתינו

החמימה בניצוחו של המטייל.

big_foot

New member
דבר ראשון יש עוד דרך להנמיך DR

ה DR350 שלי הונמך ע"י חיתוך של 2 ס"מ בספוג המושב - לא פוגע ביכולות השטח ורק קצת בנוחות דבר שני - גם אני מעוניין להצטרף לטיולי המטייל

ofnik

New member
ביגפוט? הצחקת אותי- מה פתאום אתה

מנמיך את הDR- כשמך כן אתה -משהו כמו 1.90-אם כבר אתה צריך להגביה אותו לא?

big_foot

New member
קניתי אותו מונמך מבחורה והגבהתי אות

הגבהתי אותו קצת יותר מהמקור

למעלה