שאלה חשובה

zargigon1

New member
שאלה חשובה

קודם אל תייחסו לשמי זה סתם היה בשביל הכניסה. השאלה הנשאלת כאן היא רצינית אני גרושה שנתיים ויש לי חבר שנה. לאקס שלי יש תחלופה של נשים כמו גרביים ולא הרשיתי לו בעקבות זאת להראות לילדיי את הנשים שלו כי לדעתי הילדים מספיק עברו משבר הורים הם לא צריכים לעבור משבר ולראות את האב מחליף נשים כל הזמן. בשבועיים האחרונים יש לו חברה שהוא רואה רק שיששבת. הבעיה היא שגם את הילדים הוא רואה כל שבת שנייה. אני מתנגדת כרגע שהילדים יראו אותה וכל בקשתי לאקס שלי זה שיחכה ושיפגוש את החברה שלו מזה שבועיים במוצאי שבת כאשר הוא מחזיר לי את הילדים. האם הגזמתי? האם יש לי זכות לדרוש זאת? אבקש את עצתכם המהירה.

א ל ו ל י

New member
כשאת אומרת "זכות" למה את

מתכוונת? זכות חוקית- אני ממש לא חושבת (למרות שאינני עו"ד ואני לא יודעת בוודאות). לא נשמע לי שזו עילה להחשיב אותו כאב לא ראוי וכו'... לא ציינת בני כמה הילדים. אם הם גדולים הייתי יושבת ומסבירה להם בגבולות ההגיון שלאבא יש כל מיני חברות שנשארות אצלו לפעמים. את לא יכולה להיות אחראית מוסרית להתנהגות שלו. אם יותר קטנים- נסי לדבר איתו ולהסביר את דעתך. מה הוא חושב על זה?

zargigon1

New member
זכותי כאפוטרופסית מלאה

לזה התכוונתי. לילדים בני 4 ו-7 שזקוקים לראות קביעות לא חושבת שיהיה להם בריא לראות משהי ואחרי שבוע לראות משהי אחרת. את זה אני חושבת. לדבר איתו זה בלתי אפשרי. הוא לא חושב בצורה נכונה הוא תמיד חושב שהוא צודק. בכל מקרה. שוחחתי היום עם הרבה אנשים שמבינים עניין וכולם בדיעה איתי שכאשר יש לו שבת פעם בשלושה שבועות הוא חייב להקדיש לילדים שלו את מלוא האבא ולא להתחלק איתם באשה מזדמנת. אלא אם כן הוא מתחתן וכמובן אין בעיה. כל עוד זה מין מזדמן או רומן קצר אסור לתת לזה לפגוע בביקורי הילדים.

m i c h a l i

New member
מסכימה עם הדיעה שהוא צריך

להקדיש את הזמן לילדים... הוא לא רואה אותם בזמן אחר מלבד היום הזה ( פעם בשלושה שבועות? נשמע קצת תמוהה... אני יודעת שהמינימום שנותנים זה פעם בשבוע) אולי יש אפשרות להחליף את היום שבו הם מתראים עם האבא ( במקום פעם בשלושה שבועות ליום שלם... לפעמיים בשבועיים לשעות מועטות יותר) בסך הכל שניכם מנסים להמשיך את חייכם ללא מריבות ( אני מקווה). ואולי עד הפעם הבאה הוא יכיר מישהי שבאה רק בימי ראשון?
השורה התחתונה והבלתי נמנעת היא לשבת ולדבר איתו.

zargigon1

New member
אממ

יש לו בעיה לראות אותם בגלל המקצוע שלו. הוא בעצם אמור לראות כל שבת שנייה אבל בגלל העבודה שלו הוא רואה אותם כל שבת שהוא יכול, אלא אם כן העבודה נכנסת שם. שעות מעטות זה לא אפשרי כי גם הילדים רוצים לבלות איתו הרבה זמן כי הם מחכים לשישבת האלה שיש להם. וגם הוא גם בעיר אחרת. אבל תודה בכל זאת נראה מה יהיה אעדכן אותך

../images/Emo127.gifלפי החוק לדעתי

אין לך שום הצדקה למנוע ממנו לראותם עם החברות המזדמנות. את יכולה לספר על כך לרווחה והם יכולים לשוחח איתו. אבל איני חושבת שאם הוא נוהג במוסריות על ידם עם חברותיו יש לך איזושהי זכות למנוע ממנו לראות את ילדיו.

lilithmm

New member
הצעה

למה שלא תאפשרי לו לראות את הילדים באמצע השבוע במקום בסופ"ש? לדעתי, אם הוא רוצה לראות את הילדים ולא מוכן לוותר על מפגש עם חברתו, שיפנה זמן באמצע השבוע.

למעלה