שאלה חשובה

dark angel 17

New member
שאלה חשובה

מישהו יודע אם מוכרים בארץ את הפסקול של honey ?כי אני חייבת להשיג אותו

רוב הסיכויים שתמצאי אותו בחנויות

הדיסקים... אם לא עכשיו, אז עוד שבוע-שבועיים אחרי שהסרט יצא לאקרנים. אגב, בסה"כ הפסקול חביב מאוד.

123יעל

New member
בטוח מוכרים!!!! כל הזמן כתוב במעריב

לנוער וכאלה שזה פסקול ממש טוב ושווה!! כלומר הם מפרסמים אותו, כלומר יש אותו בארץ!!!!!!

123יעל

New member
נ"ש ראיתם?? כתבה ענקית על ג'סיקה!!!

יש במעריב לנוער כתבה של שני עמודים על ג'סיקה!! יש תמונות, ציטוטים שלה, והכי טוב! הם רק משבחים אותה, ושבחים את הסרט ואת התפקידים שעשתה בעבר!!! פשוט כתבה מעולה (בישביל ג'ס)!! אומרים גם שזה סרט ממש כיפי וכדי לראות למרות שהוא צפוי וזה.... ואומרים איך היא כישרונית גם במשחק, ריקוד וכ'ו... וגם מספרים אליה כל מיניי דברים שאפילו אני לא ידעתי!! כל הכבוד לנו!!!

ברודי

New member
של השבוע???

טוב נקנה

הפסקול של HONEY

הנה השירים (מסודרים לפי סדר הא"ב, ולא לפי סדר ההשמעה בדיסק): Amerie - Think Of You Blaque - I'm Good Eric Sermon - React Fabolous - New Ride Goapele - Closer Jadakiss & Sheek - JADA Mark Ronson - Ohh Wee Missy Elliott - Hurt Somethin Nate Dogg - Leave Her Alone Sean Paul - Gimme The Light Tamia It's A Party Tweet - Thug Man Yolanda Adame - I Believe אגב, ידעתם שבאחד השירים, יש שורה האומרת: "She's an X-5"?

i love usa

New member
תודה!!!

אגב עוד לא ראיתי את הסרט אבל אני ממש רוצה לראות אותו מישהו כאן ראה אותו??איך הוא?

123יעל

New member
בוא נעשה מחר יום האני בפורום!!!

"אהם" אלכס "אהם" ברודי "אהם"... אני כל כך הולכת להתלהב מזה מחר!! אני אפוצץאת המחשב בדברים של זה!! אבל איזה באסה, נרא רציתי ללכת לבכורה אבל אני לא יכולה... אני אראה את זה רק ביום ראשון... אז מי שהולך מחר, אל תשוויצו... אני סתאם יהיה עצובה!! איך אני מתה לראות את זה כבר!!! אני כל כך ארצה לחזור לרקוד אחר כך, אני פשוט יודעת!!!

123יעל

New member
טוב אז לא... אבל כתבתי הרבה בהודעה

למעלה... תקראו...
אף אחד לא התיחס...

למעלה