שאלה חשובה!!

שאלה חשובה!!

מה קונים מתנה לחברה הכי טובה שמתגייסת??? כל עזרה, הצעה , רעיון... ייתקבלו בברכה!!

ממממממ...

ואללה חחח.. לא חשבתי על זה עדיין.. פעם הכנתי לידיד שלי לגיוס "ערכת גיוס" לקחתי קופסא גדולה.. מילאתי אותי ב: מגבת, 2 זוגות גרביים, 2 תחתונים, בוקסר, חולצה קצרה לבנה.. עם הקדשה עליה.., חבילת אורביט, מברשת שיניים+משחה, כמה שוקולדים שהוא אוהב, דובי קטן.. חחח... תמונה שלי+ 3 מכתבים למשך השלושה ימים הראשונים (מכתב לכל יום), קופסאת אקמול, קופסאת טישו וזהו נראה לי.. ארזתי הכל.. וכתבתי על זה "ערכת גיוס" הוא ממש אהב את זה =)

תודה..

תודה רבה! נראה לי שאני אאמץ את הרעיון שלך בתוספת כמה שינויים ודברים שונים.. כמו דאורדורנט, מעיל יפה, ועוד..

ויברטור!

אמרת שכל רעיון יתקבל בברכה

*superstar*

New member
חחחח ענבר ואני מתכננות לקנות את זה

לחברה שלנו ליומולדת 18.. היא תשנא אותנו עד סוף חיינו:)

Nimst

New member
וואלה, גם לחברה שלי קנו אחד

ליומולדת 18.. היא לא התלהבה מהרעיון:)

מעניין..

אני בטוחה שגם חברה שלי לא תתלהב מהעניין.. חוץ מזה..איך זה יעזור לה בצבא??

רק כי את שאלת

אמצע אוגוסט יום חם בבסיס החיילת הבודדה והמותשת חוזר אל החדר..לבד אין שם אף גבר חסון שיענג אותה לאחר יום מפרך במערכת הכבדה והמסורבלת שנקראת צה"ל שוכבת על המיטה, מביטה אל התיקרה במבט מיואש שולפת מהתיק את הויברטור שחברתה הטובה קנתה לה ליום ההולדת "כמה טוב שיש חברות טובות" היא אומרת הויברטור כבר בפנים ON אוי..כמה שההרגשה טובה "כמה טוב שיש חברות טובות" היא חוזרת ואומרת את הגניחות היא מסננת דרך כרית שעל פיה..כדי שהרס"ר לא יחשוב שמתבצע שם רצח המוני אחרי חצי שעה של סיפוק היא מכבה את המכשיר "כמה טוב שיש חברות טובות..כמה טוב שיש חברות טובות"

למעלה