שאלה חשובה!!!!!!!!!!!!!

CastroBoy

New member
שאלה חשובה!!!!!!!!!!!!!

מי שר את סופרסטאר במקור??? זה ממש חשוב תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!

סופרסטאר זה לא חידוש

הזכויות נקנו, והשיר הוקלט עוד לפני שהגירסה של הזמרת ג'מיליה יצאה בבריטניה... כנ"ל גם לגבי השיר החדש, ולשאר השירים של רוני- מדובר בלחנים שנקנו מחו"ל

לרוני... ולכולם!!!! מצאתי!!!!!!!!!!

קוראים לשיר המקורי באנגלית סופרסטאר גם כן! ממש מקורי... תורידו מקזאה: Jamilia - Superstar.mp3" ממש... מה אני יגיד לכם... מ-ק-ו-ר-י. הכי חשוב שאנחנו מקוריים... לא ככה רוני? למה שלא תנסי להיות מקורית בזכות עצמך. תכתבי, תלחיני... ויודעת מה... אולי את רק רוצה לשיר. להיות זמרת, לא אמנית. וזה בסדר. וזה בסדר גם להעתיק שירים. אבל ראבאק... בתור שיר ראשון שלך? לפחות שזה יהיה משהו מקורי... ועכשיו גם "אני רוצה" מתברר כשל מישהו אחר. אז אני מאחל לך המון המון בהצלחה... בקריירה... המקורית |שיעול| שלך. ירוק בעיניים.

yoooni

New member
הלו

רוני קנתה והפיקה את השיר הזה לפני ג'מליה. וזה ידוע ולא סוד שקיימת גירסה אנגלית. זה לא שניסו להסתיר. תקרא את המידע על הזמרת ועל הפרוייקט ותבין יותר במה מדובר. המטרה כאן לא הייתה להביא זמר שיכתוב וילחין ויבצע לא הכל חייב להיות כבד ומעייף אפשר גם בכיף וקלילות

טוב שהשיר של ג'מיליה כבר לא איזה

חצי שנה במצעדים פה... (ואני יודעת, כי אני גרה בבריטניה) חוץ מזה שהמלחין\כותב מכר את זה לשתיהן אז הפאשלה אצלו. אף אחת מהן לא העתיקה...

השיר של ג'מיליה

אכן כבש שיאים במצעד הבריטי. לא חצי שנה, אבל הוא עלה וירד בטופ 10 איזה חודשים- שזה מאד נדיר (בעיקר לעלות במצעד הזה- שמבוסס רובו ככולו על מכירות סינגלים) מעניין אם גם בארץ מכירות הסינגלים היו עושות את זה...

Mister Matrix

New member
אוקיי אז יש לי שאלה

למה כל השירים של רוני הם לחנים שנקנו בחו"ל? למשל סופרסטאר ממש אהבתי (עד כמה שהוא קיטשי) והיא סבבה ויפה ואני מקווה שהיא תמשיך ככה אבל למה לקנות את כל הלחנים בחו"ל? למה לא לעשות משהו מקורי, ישראלי? - כחול לבן טהור!

Sega

New member
מה זה משנה?

אתה אוהב את השירים? שמע אותם לא אוהב? אל תשמע לי זה לא משנה ממש.

Mister Pinto

New member
הסבר על השירים של ג'אמילייה ורוני!

לכל מי שעוד לאאא קלטטט... רוני לא חידשה את השיר והוא גם אל של ג'אמילייה וגם לא של רוני... יש אולפן הקלטות בחו"ל שעשתה את השיר והלחינה אותו ומכרה אותו! ג'אמילייה קנתה אותו וגם רוני... ולמי שלא יודע גם איזה זמר אחד מצרפת אבל לא יודע ת'שם שלו. קיצר לא גנוב ולא חודש! וחוץ מזה, השיר של רוני האמת יותר יפה מג'אמילייה... של ג'אמילייה איטי כזה משעמם חוץ מהפזמון...

למעלה