שאלה חשובה

חיובית

New member
שאלה חשובה

המון אבל המון זמן לא הייתי פה ומקווה שתוכלנה לעזור לי. אני מנסה לברר מהי חומצה היאלורונית - עד כמה שידוע לי מטרתה להגביר את סיכויי ההשרשה, אבל אני לא מצליחה למצוא שום מידע על החומצה ובאיזה אופן נוטלים אותה... אולי במקרה מישהיא יודעת..... המון תודה יונת

באאבו

New member
מצאתי את זה:

למרות שזה בהחלט לא מה שנראה לי שאת מחפשת. אולי תשאלי באתר הרופאים?

debby12

New member
מנהל
טוב - אני אנסה גם לקשר למה שבאאבו

מצאה - אולי יהיה מזל הפעם. אגב לא כתוב שם כלום לגבי קשר להשתרשות (או שלא קראתי בעיון...) קישור

באאבו

New member
איך הצלחת? ../images/Emo9.gif

ונכון - אין שם שום דבר לגבי השתרשרות, אבל זה המעט שיכלתי למצוא (לפחות שנדע מה זה) - ואולי משם, דרך "עבודות סטודנטים" אפשר להגיע ליותר מידע. אגב - זו היתה סיבה טובה להקפיץ לה את ההודעה...

debby12

New member
מנהל
לו'ידעת - פוקס - אבל הקרדיט מגיע לך

באאבו כי את מצאת את זה (אני סתם חיברתי) ראיתי כמה התייחסויות ברשת בהקשר של הפריה. תראו למשל קישור1 (אבל אף אחד לא ענה לרופא הזה ששאל...) או קישור2 (שמדבר על החומר הזה כמקטין בעיה של הידבקויות אחרי ניתוחי לפרוסקופיה להסרת מיומה)

נועה 35

New member
טוב, אני קצת "אתרגם"

חומצה הילארונית הינה חלק מרקמת החיבור של הגוף, זהו חומר שעוזר לתאים להתחבר אחד לשני. אני מניחה שבגלל זה יש שחושבים שהיא עוזרת גם בהשתרשות, מצב שבו העובר צריך להתחבר לרחם. הקישור הזה לא עוסק בנושא ההשתרשות בכלל. צריך אולי לחפש בפורומים רפואיים בהם רופאים עונים על שאלות.

למעלה