שאלה חשובה!!!

הגנטלמן

New member
שאלה חשובה!!!

שלום לכולם. אני חדש פה ומצפייתי בהודעות ןבהמלצות הפורום אני מתרשם שיש על מי לסמוך.. כל הכבוד. יש לי שאלה למי שיודע לאמר לי: אני רוצה להיכנס להוטמייל של מישהו ומן הסתם חסר לי פרט קטן שנקרא סיסמה.. מישהו יודע על דרך לעקוף את זה או על סיסמה ``אוניברסלית`` שתסדר לא את החיים???? תודה מראש.

קספר

New member
ג`נטלמן אחי ...

אתה מתכוון לסיסמת SUPERUSER ? לא חושב ... זה קיים לפי מה שאני יודע רק באוניברסיטאות וחברות ענק. אם דבר כזה היה קיים מישהו לפניך היה יודע את זה. לא נראה לי שתהיה מסיבה אחרת משום שאם היה למישהו מהחברה אשר מספקת את השרותים הללו שהיא מקירוסופט זה היה בגדר ניסיון לפלישה לפרטיות. וזה בעצם מה שהם מבטיחים כאשר הם מציעים לפתוח חשבון שם.וזה שמירה על הפרטיות. וחוץ מזה לאמר לך איך לפרוץ אני לא אוכל להגיד לך משום שזו תהיה עבירה כנגד החוק. וחוץ מזה אין לי שום מושג ... אדיוס איש

Shizik

New member
אני מניח שהאדמינים באמת יכולים

להביט לתוך כול חשבון. אני לא בטוח שהם ראשיים אבל הם כנראה כן יכולים. אני ממש לא חושב שהם ישמחו שגם אתה תביט לתוך חשבונות לא לך. יש כמובן דרכים להכנס לתוך חשבון של מישהו אחר גם בלי שהוא ירצה אבל זו תיהיה עבירה.(נו נו נו) אני חושב שעם קצת דימיון אתה תצליח לעלות על לפחות כמה מהשיטות.

למעלה