שאלה חשובה!!!!!!!!!!!!!!!

שאלה חשובה!!!!!!!!!!!!!!!

שאלה.. אני בת 18, משחקת בערך 10 שנים טניס. בהתחלה הייתי משחקת בתדירות גבוהה, וכיום לאחר הפסקה של שנה פחות או יותר חזרתי לשחק אחת לשבוע. השאלה היא אם אני אחזור לשחק בתדירות גבוהה מה הסיכוי שאגיע להישגים גבוהים, אבל ממש גובהים? רמת המשחק שלי היא טובה, לא מצויינת (בכל זאת לא לא התאמנתי כבר זמן), אבל אני מאמינה שיש לי את הפוטנציאל... בכל מקרה, מה הסיכויים להצליח למישהו שמתחיל בגיל יחסית מאוחר, פחות או יותר? (ואל תתייחסו לצבא)

זה תלוי בהמון גורמים:

1. זמן- וחייבים להתייחס לצבא, כי להגיע להיות מקצוען ברמה גבוהה צריך המון המון שעות(מניסיון). 2. סבלנות- צריך המון סבלנות כדי ללמוד מחדש את הטכניקה(בטוח משהו חלוד שם...). יש עוד סיבות אבל לא נתחיל לפרט אותם, הקיצר אני אומר, שזה דיי אבוד אבל הייתי מנסה- תמיד תזכרי את לייטון יואיט שהתחיל להתאמן באופן מקצועי רק בגיל14-15, שזה נקרא דבר חריג באופן קיצוני, אז שתביני מה הולך כאן...

tomalaga

New member
עם תתאמצי ולא תיכנעי ותתאמני במקום

טוב ורציני מאוד אז יש לך אולי סיכוי.

DRS1234

New member
מה זה השיגים גבוהים?

זה יכול להיות לדוגמא לקחת תחרות ארצית בישראל או לקחת טורניר 25 אלף דולר בח"ול? או אפילו פחות מזה? בכל אופן זה קצת מאוחר אבל אם את כישרונית מאוד ועם אימון טוב זה אפשרי.

תשמע,

אני אתחיל לאט לאט, בתקווה להגיע לתוצאות טובות...להתחיל עם תחרות ארצית וכאלה ומשם לראות לאן זה מתפתח.... אבל אני בטוחה שאם יש צבא באמצע הסיכויים הם אפסיים....ככה שכנראה שאני אצטרך לוותר על הרעיון...:(

nitsansh

New member
לא כדאי לצפות לתוצאות מהירות...

דבר ראשון... הכי חשוב זה אם את אוהבת להתאמן ומוכנה להשקיע את הזמן והכוח בזה... אם את לא משוכנעת שזה מה שאת רוצה לעשות, אין מצב שתצליחי... בהנחה שאת מתכוונת לשרת בצבא, לא כדאי לדעתי לבנות תוכניות לטווח יותר רחוק... את לא יכולה לדעת אם בזמן הצבא תהיה לך אפשרות להתאמן, וכמו שאני מבין, את לא זכאית להקלות של ספורטאים מצטיינים... אפשר להבין מהניסוח שלך שענין הצבא לא ברור בלי קשר לטניס... ועד שזה יתבהר באמת אין על מה לתכנן...

nitsansh

New member
לא כדאי לצפות לתוצאות מהירות...

דבר ראשון... הכי חשוב זה אם את אוהבת להתאמן ומוכנה להשקיע את הזמן והכוח בזה... אם את לא משוכנעת שזה מה שאת רוצה לעשות, אין מצב שתצליחי... בהנחה שאת מתכוונת לשרת בצבא, לא כדאי לדעתי לבנות תוכניות לטווח יותר רחוק... את לא יכולה לדעת אם בזמן הצבא תהיה לך אפשרות להתאמן, וכמו שאני מבין, את לא זכאית להקלות של ספורטאים מצטיינים... אפשר להבין מהניסוח שלך שענין הצבא לא ברור בלי קשר לטניס... ועד שזה יתבהר באמת אין על מה לתכנן...

למעלה