שאלה חשובה...

bubity

New member
שאלה חשובה...

אני צריכה לעשות פרזנטציה בנושא לימודי כלשהו מול תלמידים שסיימו את כיתה י"ב. וזאת על מנת לבדוק את התאמתי למסלול של הוראה. אני גם כעת סיימתי את כיתה י"ב ואני רוצה לעשות עתודה בהוראה במקצוע כימיה. כל התלמידים שמולם אני עושה את המצגת הם גם עתודאים שרוצים להתמחות במקצועות מדעיים שונים (זאת אומרת יש להם ידע קודם). רציתי לשאול מה דעתכם: האם אני צריכה לבחור נושא שקשור לכימיה? או נושא מדעי אחר? או אולי נושא אחר בכלל- ואם כן אז איזה? תודה...

baharmic

New member
דעתי

לפי דעתי את צריכה למצוא נושא בו את טובה אפילו מעולה כך תוכלי להינות להיות רגועה ולהיות בטוחה שאת יודעת על מה את מדברת וכך תוכלי לתת את "ההופעה" הכי טובה שלך אני מבין שלא כולם ילמדו כימיה כך שבאמת תוכלי למצוא נושא שמעניין את כולם לדוגמא אני אישית אוהב את מרחב הזמן ואני יכול לדבר עליו שעות אז שיהיה בהצלחה

2_be

New member
ברוכים הבאים מירי../images/Emo140.gif ומיכאל../images/Emo140.gif

2_be

New member
והנ התוכן ההודעה ששלחתימוקדם מידי..

אני מסכימה עם מיכאל, אם יש לך אפשרות לבחירה חופשית של נושאים את צריכה לבחור את הנושא שהכי קל לך להתבטא בו ויש לך בו את השליטה הרבה ביותר. בד"כ במבחנים של הוראה/הדרכה אמורות להיות גם התקלות מצד קהל המאזינים (אם באמת זה מבחן כזה) ולכן כדי לך להיות בקיאה בנושא או לפחות לבחור נושא שיש לך מרחב תמרון בו.

למעלה