שאלה חשובה-

ניתי55

New member
שאלה חשובה-

הי לכולן , שאלה מה עושים עם פג שכבר חודש בבית והוא בן חודשיים שאבא שלו רוצה כבר לקחת אותו לטייל ולכל מיני אנשים ולבית של ההורים שלו ששם יש בית פתוח ומלא אנשים , עצה מה עושים? והאים אפשרי כבר לצאת איתו לכל מיני מקומות? תודה על תשומת הלב

אני חושבת שזה נורא תלוי

אם הזאטוט נולד כפג לייט הייתי יוצאת כי עכשיו זה לא חורף והוירוסים לא משתוללים, מה גם שגם אתם וגם הוא צריכים לנשום. אם המצב קצת יותר רגיש הייתי שומעת להוראות הפגיה בנושא מפגש עם אנשים ומקומות סגורים אבל בכל מקרה לאויר הצח הייתי מוציאה אותו.

ניתי שלום וברוכים הבאים ../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

קודם כל אני שמחה שבאת לפורום שלנו ול
הוירטואלי המקסים שלנו. בנושא האנשים אני מציעה לך לא לתת לכולם להתקרב אליו אלה באמת רק למשפחה המצומצמת ביותר, כמו כן לא לתת לכל אחד לנשק אותו איפו שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה, אלא לתת לילד לגדול קודם כל... ודבר אחרון - אנחנו מאוד נשמח לראות תמונות של העולל הקטן. בה צ ל ח ה

../images/Emo65.gifשלום ניתי ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gifנו

החם והאוהב. הדעות לגבי הוצאת פג מהבית , ומגע של פג עם המוני אנשים, חלוקות ומגוונות. דעתי האישית היא לא להקריב אותו להמון אנשים. אם את מספרת שהוא בן חודשיים והוא וחודש בבית, אני מעריכה שהוא במשקל של 3 ק" בערך - הוא עדיין קטן ולדעתי כן צריך להיזהר ולהישמר. אני לא לקחתי את מאור לקניונים במשך מספר חודשים , ובטח שלא בתקופה הזו של החופש שהקניונים מפוצצים באנשים, והוירוסים מרחפים להם באויר. לגבי מפגש משפחתי...גם אם זה נזהרתי בהתחלה , מי שהיה טיפה מנוזל או השתעל פעם אחת יותר מדי לא התקרב לילד שלי, ומי שכבר כן הורשה לגעת בו, צריך היה לשטוף את הידיים קודם. מאור שלי היה במשך 3 חודשים בפגיה , מה שאומר שהוא היה 3 חודשים בסטריליות מוחלטת, אי אפשר פתאום לחשוף אותו לכל דבר ולכל אחד. בהצלחה בכל אשר תחליטו, ואת מוזמנת להישאר איתנו ולשאול כל העולה בראשך

למעלה