שאלה חשובה

אליחי

New member
שאלה חשובה

טוב, דבר מוזר קרה לי הרגע.. אני יודע שיש חדר שאפשר להוריד בו פרקים של חברים, התחברתי ושאלתי איך מורידים והעיפו אותי, ושלחו לי הודעה זועמת.. לא הבנתי למה. אני לא מבין כלום במירק, וכיכול להיות שעברתי על איזה חוק לא רשום שם... מישהו יודע מה אני צריך לעשות?

הדרך הטובה ביותר זה לשאול../images/Emo16.gif

את האופים בערוץ, או לקרוא את מסמך החוקים (אם התפרסם כזה). אני מנחש שבערוץ שהיית אסור לפרסם ערוצים אחרים או שבערוץ שהיית בו אסור לדבר על הורדת קבצים (נראה לי קצת מוזר ל-IRC...).
ניר

ת ו מ ו ש

New member
נראה לי שסתם התעצבנו עליו שהוא nub

טוב קיצר........ מה שאתה עושה זה אתה מחפש את הבוט שאתה רוצה להוריד ממנו הולך אליו לפרטי וכותב xdcc list אתה חוזר לערוץ ואתה רואה באדום את כל מה שיש לו להציע אם אתה רואה משהו שאתה רוצה אתה כותב /msg <השם של הבוט> xdcc send #<המספר של הקובץ שאתה רוצה> הנה דוגמא. בוט 123 המספר של הקובץ שאני רוצה הוא 3. אני כותב /msg 123 xdcc send #3 ואז הוא שולח. יש מקרים שאתה צריך לחכות בתור. זה לא שלח ישר, אז חכה בסבלנות לא כדאי לעצבן את האופים הם יתנו לו באן............ לא ממש נחמד נכון?. בהצלחה אחי.

irc

New member
משו קטן!

קודם לא כול ערוץ שאין בו MODE +M נועד לדיבור לפעמים משאירים את האופציה הזו לחיפוש קובץ בכללי לדוגמא @find blablabla.avi או שכתבת בעיברית ואם לא לכול ערוץ שיש בו בוטים יש הוראות או שיש ערוץ הסבר שאלות לאותו ערוץ ושוב שבועטים אותך מהחדר בדרך כלל סתכל בקיק תראה סיבה

למעלה