שאלה חשובה!!!!!

tamar brandy

New member
שאלה חשובה!!!!!

זוכרים שלפני כמה חודשים באתי.... אז מצאתי חווה, קוראים לב חוות "אמיגוס" והיא נמצאת בישעי ליד בית שמש.... מכירים? אז רציתי לשאול את מי שמכיר את החווה, כדאי ללכת לשם? האוכפים שם מעור של חיות? האילוף שם מתבצע באלימות? פליז תענו לי!!!!!!!!

פרסה

New member
את בסדר?

לצערנו אני לא חושב שיצא אוכף שלא עשיוי מעור (אולי אוכף ריצה) ואין אילוף שהוא נטול כל אלימות

טוי בוי

New member
אני יכולה לחדש לך....

יש אוכפי בד ויש אוכפי פלסטיק ויש אוכפים מחיקוי של עור.... כמובן שאני ממליצה על אוכף העור כי הוא נשמר הכי טוב וכי הוא הכי נוח....

אסף 1989

New member
אבל אין אוכף שלא עשוי בכלל בכלל מע

אפילו באוכפי בד יש חתיכה קטנה של עור הם לא עשוי רק מבד. מצד שני יש את אוכפי המירוצים שהם לא עשויים מעור.

אסף 1989

New member
מי שאל אותך...

יא הומו אתה יודע ממי הפשיטו את העור של אוכף המירוצים שאתה מדבר עליו????????????? נכון מאוד....... ממך!!!!!!!!!!!!

אבו-דני

New member
אסף,

--- אם באת לפורום סוסים להעשיר אותנו במסכת קללות ועלבונות אזי...לא תודה, כדאי שתמשיך הלאה- בהצלחה

טוי בוי

New member
אני בטוחה שאם תשאל אדם מקצוע

ולא אותנו אם אתה לא מאמין גם אותו אדם יגיד לך שיש כזה דבר!

אסף 1989

New member
טוב..

בכל אופן אני אף פעם לא ראיתי אוכף כזה אבל יכול להיות שאת צודקת...

טוי בוי

New member
אני גם לא ראיתי אבל אני יודעת שיש

כזה דבר בארץ פשוט לא משתמשים בהם כל כך מעדיפים את העור ודי בצדק לדעתי אבל יש כזה דבר ...

NTL

New member
ריבונו של עולם!

אתה ממש קשה תפיסה הה???? האוכף הזה שליייייייייי שליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ואין בו עורררררררררררררררררררררררררררררררררררר ולא צריך לשמן אותוווווווווווווווו רוכבים וזורקים ללוקר וזהו ממש זהו כל החלקים בו דמוי עור פלסטיק גומי וואטאוור לא עור ממש לא עור! בלי עור, אין עור. אבל תן לי לנחש... עוד כמה דקות תשלח הודעה שבטוח יש בו עור כי אין דבר כזה... אז וואלה זה אוכף ווינטק נטול עור!!!!

אסף 1989

New member
פששששששששש

חמת מזג הא? לא לא...... בטוח יש בו עור...... בטוח בטוח... כן כן... בטוח, מאה אחוז בטוח. יש בו עור... יש.........

פרסה

New member
מממממ

נראה לי ממש לא נוח... יש לנו אכפי חמורים מפלסטיק ואני אישת מעדיף לרכב בלי מאשר אם האוכף חרא הזה זה כזה לא נוח וקשה מידי

למעלה