שאלה חשובה:)

• פותח הנושא yy16
  • פורסם בתאריך
רחלי...

אני לא אסתכל בדבר כזה על חצי הכוס המלאה, אבל אני חצי מסכימה איתך, חשבו יותר, יש פחות. אני רק לא הסכמתי על המילה "רק". אבל זהו הכל הובהר...!

בגלל זה לא כתבתי "רק"....

כי זה באמת לא רק. זה הרבה!!! אבל יחסית ל... וכו' - מי שרוצה לראות שיקרא את ההודעה הקודמת שלי.

שרוך

New member
חבל שאתם לא חושבים שזה נס

בס"ד הי לגליה ומתן חבל שאתם לא חושבים שזה נס !! כי לפי דעתי זה עדין היה נס עצום !! ועזבו את ארה"ב תסכלו בארץ שלנו כמה פיגועים נמנעו !! אתם לא מכירים אנשים במקרה היו אמורים להיות על האטובוס אבל משום.. לא עלו זה לא ניסים תסכלו מה הולך בארץ שלנו עם תאונות הדרכים המצב חרא אבל עדין קורה שם הרבה ניסים המצב היה יכול להיות יותר גרוע ממה שהוא עכשו !! והנס הכי מובן מאליו שאדם קם בבוקר חסר מקרים שאנשים לא קמו משינה היו בריאים לחלוטין אבל קרה מה שקרה ! אז סליחה אם צריך עוד הוכחות שבאמת משהו שומר עלינו !! אני לא יודע איפה הם !! לפי דעתי יש מספיק הוחכות שהקב"ה קיים !! אני רק רושם דברים בסיסים אבל כל אדם יכול לקחת שבוע ולראות מה קרה לו !! זאת ההוחכה לפי דעתי שיש מאלינו משהו !! מתגעגע שרוך

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

(אמממ... חוץ מהמילה הנחמדה הזו שהייתי מצנזרת אותה...
)

Subil

New member
שטויות! הפיגועים נמנעו על ידי כוח א

+דם שפועל יום יום כל היום להגן על המדינה, קוראים לו צה"ל. רק בזכותו נמנעו פיגועים לא כי המחבל החליט פתאום לא לעשות אותם. ובקשר לבניני התאומים זה היה נס אם לא היה קורה שום דבר ואם "אלוהים" היה מסיט את המטוס ממסלולו והוא לא היה פוגע בבנינים. ואגב, נהרגו 3000+ לא 1000 אני לא זוכר כמה בדיוק אבל למעלה מ3000.

שרוך

New member
תחשוב שהיו יכולים למות עוד

בס"ד הי מתן ובוקר טוב ישראל צר לי שאתה חושב שזה לא נס אבל לפי דעתי זה נס גדול כי במגדלים עצמם בשעות העומס יש עשות אלפים של עובדים !!! תחשוב על זה !! ותגיד אם זה לא נס שזה קרה מוקדם !! שרוך

שרוך ידידי..

גלי'ה כבר הסבירה את הבעיה-שנפתרה. כולנו מסכימים שזה נס ברור שזה נס, אפשר להגיד נס גלוי! אבל המילה רק ואני צטט אותה- שנפלו התאומים אני זוכר שחיכו למאות אלפי הרוגים אבל מה רק !! 1000 אני מקווה שהבנת את הבעיה והפיתרון פשוט המילה "רק" הפריעה לנו... יום נעים היי שם בחו"ל

שרוך

New member
מתן ידידי

בס"ד הי מתן זה אתה לא כתבת שאני לא יתמכר? נראה לי שאתה בדרך !! ועוד משהו עם כבר המתמכרות ללי את עולה מהר בפרמידה !! תזהרי !! ככה להודעה אייי המילה רק באה לתת הדגש לאלפי הרוגים אני מסכים שאלף זה מספר מכובד לצערי !! אבל המילה רק באה לתת הדגש לנס !! אני נהנה בחול תסתכל בעדכון היומי !! שרוך

אוקיי

הגענו להבנה אני מבין... כי שאתה אומר רק 1000 זה נשמע כמו זלזול... היי ואני לא מכור (נכון לעכשיו)

שרוך

New member
ככה

בס"ד אחלה אני שמח שהגענו להבנה !! ונסגור פה את הדיון בנושא!! וזה מתחיל להיות מכור !! אתה בפרמידה למטה אבל עדין !! אל תחשוב שזה ככה אני לא יהיה מכור כך לדוגמא את תמר !! בקושי חודש וחצי וכבר ... ועל האנשים הישנים אין כבר מה לכתוב שירה גילת ליאור שולי ללי !! וכמובן שאת הדפוק מחול !! שרוך

tamarhp

New member
יפה, התקדמת!!

עכשיו נתת אותי כדוגמה.. יפה, למדת משהו, שרוך!!

למעלה