שאלה חשובה.

ZVI Z

New member
שאלה חשובה.

מישהו/י מכיר/ה עורך דין שיסכים לפעול ללא כסף? למען הצדק האנושי(כמו שנועה הייתה אומרת)ובשביל שהצדק יצא לאור? מישהו/י מכיר/ה???

ZVI Z

New member
לא נכון בכלל

כמה מקרים שקרו בעבר. 1.שמעתי תוכנית של יוסי סיאס ועלתה אישה שהייתה צריכה עו"ד ולא היה לה כסף בשביל זה ואחרי קצת זמן עלה עו"ד(שאחרי זה יוסי סיאס אמר שהוא מאוד מוכר באיזור הצפון)והתנדב בחינם וגם אמר שהוא בטוח שהקולגות שלו היו קופצים על המקרה אם הם היו יכולים. לפעמים זה יכול לעזור להם לקידום,פירסום או סתם אולי הם אנשים טובים. 2.היה מקרה של ילד שקצין בכיר דרך עליו את נשקו והוא הצליח לגייס עו"ד בחינם שיעזור לו. כך שמה שאנו רוצים זה רק שההיסטוריה תחזור על עצמה ויימצא האיש המתאים. מי שמכיר שיפנה פה או בפרטי או באי סי קיו.

כי...

1. התוכנית של יוסי סיאס ברובה על מנת לעזור לאנשים.. לכן הוא נרתם עבורם בחינם 2. בטח עזרו לו והעיניין היה חשוב

צבי,

תכל'ס זה לא עניין כזה גדול וחשוב כדי שעו"ד יתגאה כל כך לפעול נגדו בחינם... ואם אתם באמת מחפשים, תחפשו אצל סטודנטים אולי.

אממממ אני יודע שיש

בימי שלישי ייעוץ משפטי לבני נוער. אני לא כול כך יודע פרטים אבל אני מוכן לברר לך אם אתה רוצה

ZVI Z

New member
תודה

ממש תודה! תנסה לברר אם אתה יכול. וענבל-זה מאוד חשוב יש לנו כמה סעיפי אישום ובהם: עוגמת נפש עבירות שלהם על התקנון,ועברנו על כולו הונאה ועוד כמה שמפאת השעה אנלא זוכר.

ZVI Z

New member
חחחח קרה לי קטע ממש מצחיק!!!המשך

של זה שקוקה קולה דפקו אותנו.. אני וחבר שלי יושבים מבועסים בבית,אוכלים ת'לב איזה שעתיים ואז חבר שלי רצה לחזור הביתה(השעה הייתה בערך רבע ל-2)אז הלכנו לאיזה מקום פה ששמה עוצרים טרמפים למקום אחר ששם הוא ישיג טרמפ הביתה בקלות. ANYWAY בדרך המצברוח שלנו השתפר וצחקנו על מצבנו העגום בלה בלה,אנחנו מגיעים לשם ומחכים. פתאום אני רואה על ספסך משהו שחור,ואני חושב לעצמי- שיט חפץ חשוד?(המקום רחוק 2 מטר משכונה ערבית..),בקבוק?פלאפון?? אני מתקרב,רואה שזה פלאפון,מקווה שזה לא ממולכד ואז אני שואל את חברי-תגיד,באת עם פלאפון? הוא אומר שלא,ואז התפוצצנו מצחוק,אין זה היה ענק,ואז התקשרתי לאיזה מספר שחזר אליי והיא אמרה שהפלא שלה בלה בלה. כמה שהשקענו בשביל הפלאפונים המזדיינים האלה,אחרי שעות בודדות אנחנו מוצאים פלאפון..וכמובן מוותרים עליו.איזה עולם איזה עולם את הדרך הביתה מיותר לציין עשיתי כמעט מסטול,מאושררררררררררררר אה וכרמית יש פה ברשימה של הזיכרון כרמית..

גם אני מצאתי פלאפון

והתקשרנו לחברה ואמרו לשמור אותו אצלנו... והוא לא בשימוש מן הסתם אבל מה חשבתם שתיקחו את הפלאפון שמצאתם ותשתמשו בו?.. ברור שמי שהפלאפון שייך לו יתקשר לבטל את החשבון דההההההה בכל אופן אממ...אמרתי לך להגיש בקשהההההה

heaven is here

New member
אתה יכול להיות העורך דין של עצמך...

למרות שצריך ללמוד משפטים וחוקים, זוהי גם אפשרות...

21להי

New member
אבי... חשוב!!!

אני כבר שנה ג' משפטים.. זה אומר שאני מסיימת..:) ואני אוטוטו עו"ד .. אז אם אתה צריך עזרה משפטית אני פה בשבילך חמודי!!! רק תכתוב..:) אם תכתוב לי שאתה רוצה אני אתן לך מייל שלי. שתוכל לרשום לי בפרטיות ואם תרצה תכתוב במסר אישי.. טוף??? ואם בא לך להיות חבר שלי בזמן הקרוב.. אני אעשה לך טוב...:)

ZVI Z

New member
MY NAME IS

צ'יקה צ'יקה צ'יקה SLIM SHAYDI. NOOOO מיי ניימ איז-צבי ולא אבי. ותודה רבה לך!(כרמית את רואה שיש בדרך אנשים טובים?!) אבל למזלם של קולה הם החליטו לדחות את המכרז של הפלאפונים למועד מאוחר יותר ולא לתת למי שזכה בשקר להישאר זוכה ולכן אין טעם בתהליכים משפטיים..אני רוצה אני רוצה להיות חבר שלך אבל את בטח נוסעת לאירופה בקרוב.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה היה טוב חחחחחחח

21להי

New member
צבי ממושי- וכולם שימו לב!!!

אני אכן נוסעת... לספרד...:) ואני לוקחת את כל עברי איתי...(את כל הדיסקים.. למרות שעכשיו שהוא פנוי אני יכולה אולי לקחת אותו...? היתכן?) ואגב אני כל כך שמחה שיש לי תמונות איתו הוא פשוט.. ממי.. בטירוף.. אני שמחה שיש לי דברים קטנים לקחת איתי.. אגב סיפרתי לכם שעברי זרק את המפרט שלו עלי!!! וזה נפל ישר לידי הענוגות והמפרט נצור עימי בארנקי עד עצם היום הזה!!! מהמם!

למעלה