שאלה חשובה

שאלה חשובה

ממה מתחילים להתאפר.?? כאילו אני יודעת שבהתחלה מייק אפ על זה פודרה ומה ההמשך הרצוי???? זה הסדר הנכון בשלבי איפור??? לי אמרו גם עוד לפני תחילת האיפור בערך חצי שעה לפני לשים קרם לחות..מה שלא משנה לי כי תמיד אחרי אמבטיה אני שמה ואני מתאפרת רק אחרי שאני מתקלחת והעור שלי נקי. אז מה יש לכם להוסיף כי לי נראה שפודרה על מייק אפ ממש גורם להזעה ואני ממש סובלת עם מייק אפ תמיד נוזל ממני ממש מעצבן...האף פעם לא ניסיתי פודרה בגךך זה אני שואלת...אז מה סדר האיפור?

tofy

New member
מ...אז אל תשימי מייקאפ

אם את כלכך סובלת אבל פודרה רצוי- נותן מראה חלק ומט (לי יש עור שומני אז מאוד צריכה) אחרכך תעברי לעיניים,סיימי במסקרה (אם תרצי קיבוע לצלליות תמרחי מעט מייקאפ ופודרה על העפעף לפני) שפתיים (שוב,אם את משתמשת באודם מוצק את יכולה לקבע עם מייקאפ) סומק, ואת מסודרת! בקשר לקם לחות, לדעתי לא צריך חצי שעה נשמע לי מוגזם 10 דקות גג ולספוג עם טישו את העודפים אם יש

../images/Emo39.gif אין מה לשים פודרה בלי

מייק אפ או קונסילר מתחת. תוך חצי שעה שעה לא ישאר ממנה כלום. וכדי לקבע את הצלליות עדיף לא לשים פודרה לפני הצלליות, למייק-אפ/קונסילר הן נדבקות ונשארות יותר טוב

Shir Life

New member
אני כמעט בטוחה ../images/Emo41.gif

שססומק שמים לפני הכל (כאילו אחרי קונסילר מייקאפ ופודרה..).. אחרת זה נראה מוגזם מדי, לא? כי העיניים כבר מודגשות ומאופרות... תקנו אותי אם אני טועה

תיראי...

דבר ראשון, כשאת יוצאת מהמקלחת, תמיד אבל תמיד תנקי את הפנים עם חלם פנים או מיי פנים או כל קרם ניקוי פנים.. (גם אם את לא מתאפרת) יש המון גורמים ללכלוך בפנים כמו עשן, זיהום, אוויר וכו'... אז רק בשביל האסתטיקה תנקי את הפנים עם צמר גפן וקרם ניקוי. את תיראי לבד שהמקלחת לא ממש מספיקה.. תמיד נשארת על הפנים שכבה דקה שחורה על הפנים, היא לא מורגשת אבל היא נמצאת. בקשר לשאלה שלך, אחרי שאת מנקה את הפנים שימי מייק אפ בשכבה דקה ועל זה פודרה. אל תשימי פודרה בלי מייק אפ כי זה לא שווה, פודרה ללא מייק אפ זה לא עמיד. פודרה היא אבקתית בדרך כלל ומתנדפת במגע עם האוויר/רוח כשהיא בלי מייק אפ. אחרי שאת שמה מייק אפ ופודרה אז את יכולה להתחיל להתאפר איך שבא לך. אני בדרך כלל שמה קודם סומק ועושה כל מיני אפקטים אחר כך צלליות, איילינר, מסקרה, עפרון שחור בתוך העין ואחרי שהעיניים מושלמות אני שמה את השפתון. כמובן שלא תמיד אני שמה את כל הדברים האלה... לא תמיד אני שמה איליינר אבל כשאני שמה אני עושה את זה אחרי הצלליות.

תודה רבה רעות ../images/Emo13.gif

תמיד אחרי מקלחת אני שמה מי פנים עם צמר גפן ואח"כ קרם פנים! אני חייבת זה טקס אצלי...לא רק זה אני גם תמיד שמה קרם ידיים שזה לא פחות חשוב ודאודורנט וקרם גוף... אני גם מתאפרת איך שאמרת אבל לא שמה פודרה אני לא חושבת שאני צריכה.אבל אולי בגלל זה המייק אפ נוזל ממני? הפודרה תשמר אותה ותקבע אותו לפנים? כי אם כן אני אתחיל לשים! ועוד דבר התחלתי לרשום משהו ממש ארוך לפורום כבר 3 פעמים רשמתי זה מלא עצות איך להתרים צלליות לפי צבע עיניים,לפי בגדים,מה צבע האיפור,זה מתוך אתר של ביוטי קייר עם מלא עצות.כל הפעמים העברתי בטעות אחורה וזה נמחק לי! אני שונאת שזה קורה!!! כל כך רציתי תשראו את זה...אולי זה סימן מאלוהים שאני לא צריכה לרשום את זה! בקיצור התבאסתי קשות לקח לי שעתיים לשבת ולכתוב את זה.כמה התאמצתי...

אפשר אם את/אתה רוצה...

פודרה שקופה זה אם את/ה מרוצה מצבע המייק אפ שלך אז אתה שם פודרה שקופה רק בשביל לקבע את המייק אפ.

למעלה