שאלה חשובה

IM WITH YOU

New member
שאלה חשובה

נכון שלומדים נהיגה ונמצאים גם במגרש, אז רציתי לשאול: נכון יש אפשרות של חנייה בניצב וחניה במקביל, אז תמיד אני שוכח כמה יבובים לסובב את ההגה בכל מצב של חניה אתם יכולים בקשה לעזור!

Superdror

New member
כמה סיבובים?

אי אפשר לענות לך על שאלה כזו מכמה סיבות. האחת היא שבכל אוטו מספר הסיבובים מ"נעילה" ל"נעילה" הוא שונה. בנוסף, אתה מסכים איתי שאני לא יכול ללמד אותך לחנות בהתכתבות? בכלל, נהיגה לא ניתן ללמד בהתכתבות. בנוסף, אני משער שמספר הסיבובים שתעשה עם ההגה תלוי במרחק של מהאוטו מהמדרכה ובשאר פרמטרים שאינם קבועים. כשאני מבצע חנייה ברוורס אין לי "נוסחה" קבועה, אני מביט במראה, רואה מה המרחק שלי מהרכבים השונים או המדרכה ועל פי כך אני מתכנן את החנייה ואת זווית ההיגוי. המורה שלך הוא היחידי שיכול לעזור לך בעניין זה, אתה משלם לו כסף, שאל אותו ובקש שיסביר את עניין החנייה שוב, בשביל זה אתה משלם לו. דרור.

shiri4886

New member
תשמע...

אני שיעור קודם למדתי חניות במקביל... והמורה לימד אותי - סיבוב אחד שלם ימינה , סיבוב אחד שלם שמאלה ואז כל ההגה שמאלה....... (כמובן שזה לחנייה מימין)

ranzz

New member
תביטי בהודעה של דרור.

נהיגה היא לא מדע מדויק, יש חישובים ומצבים שצריכים לקחת בחשבון, בנוסף לכך שכל אוטו הוא שונה. והכי חשוב - לא לומדים נהיגה בהתכתבות.

למעלה