שאלה חשובה!

שאלה חשובה!

ת'אמת היא לא ממש חשובה סתם אמרתי... למה? כי אני משוגעת! חחחחח אוקיי חכו אני חושבת על שאלה... אממממ...... אז הנא שאלה... היא יותר לגברים מאשר לנשים אבל נשיר תרשמו חופשיייייי מה שאתן רוצות אני מאחוריכן... אוקיי אז אנשים אז ככה.... תשמעו..תראו.....תשמעו....תראו.... כשאתם רואים גבר\אישה על מה אתם מסתכלים דבר ראשון? זה נורא חשוב לי...תענו בזמנכם הפנוי חחחחחח תודה מתוקים אוהבת אותכם באהבה רבה מאוד קשקשנית משוגעת מכל הלב

ליילה

New member
קודם כל ידיים...

כי מישהו אמר פעם שאפשר ללמוד מהגודל שלהן על דברים אחרים
ואחר כך , ישר בארנק....

השעון../images/Emo70.gif

ולא, לא בגלל שאני רוצה לדעת אם הוא יקר. שעון אומר המון. על יד ימין או על שמאל, דיגיטלי או מחוגים, ספורטיבי או אלגנטי, מתכת או פלסטיק, שעון עם מחשבון או ספר טלפונים או שעון פשוט, או אולי בלי שעון בכלל?? הדבר השני שאני רואה, אבל זה בעיקר אצל גברים - זה האם יש עט בכיס החולצה. גם זה אומר המון
השעון אומר המון על האדם. ותחשבו על זה.

ורק אחרי שקראתי שוב

הבנתי שבעצם לא הגבלת למשהו חיצוני - משום מה היה לי הרושם שהתכוונת למשהו חיצוני. היות וכנראה שלא, אז התשובה שלי תהיה דבר ראשון - העיניים. אבל אם בכל זאת התכוונת למשהו חיצוני - אז לזה התייחסה התשובה שלי על השעון.

MicMik

New member
ומה יש לך להגיד על מי שאין לו שעון?

אחרי שקבלתי שעון לבר מצוה הגעתי למסקנה שזה פשוט בלתי נסבל, אני חושב שאין לי שעון איפושהו מאז סוף הצבא. המון שנים.

Yaniv-DC

New member
המממ... ../images/Emo26.gif

במידה ורואים את הפרונט - הפרצוף כמובן. כי אם הפרצוף יעורר בחילה, מה שווים הקריטריונים האחרים? במידה ועברנו את מבחן הפרצוף או במידה ורואים את הבחור מאחור - הידיים. ולא, לא כפות הידיים (זו שכתבה שניתן ללמוד על דברים אחרים - בולשיט. מקרה טייסון מוכיח שהגובה, הידיים ומידת הנעליים שווים לעכוז), אלא כל הזרוע. בייספס וטרייספס. יאמי. אם יש איזה קעקוע לקישוט, יאמי בריבוע. נכנסנו קצת יותר לניתוח הפרטני - עגילים. בשתי האוזניים (+2, אחת לכל אוזן), בלשון (+5, הנשיקה הטובה ביותר וגם דברים אוראליים אחרים), בלמעלה של האוזן (+1, כי זה סקסי). אם יש אחד בבולבול - ביי ביי ושלום שלום, אך אל תחזור לי גם בחלום. זהו, זה החיצון. עדי, החיצון זה תמיד הדבר הראשון שרואים. האישיות, הפנים, הביפנוכו זה דברים שמגיעים אחר כך (דקה אחר כך, שעה אחר כך, שבוע אחר כך, אבל אחר כך). במקרה שלי, האחר כך הזה משמעותי מאוד - כשהפנים יפה, הבחוץ נראה טוב יותר. כשהפנים לא מרשים, החיצון יורד ביחס ישר.

depechemode

New member
פרצוף ? ../images/Emo5.gif

קוראים לזה פנים. וברכותי על היותך הגבר היחיד שענה על השאלה הזאת. הפסקתי לקרוא אחרי הבחילה.

Yaniv-DC

New member
נא סור אל מאגר המונחים

באתר האקדמיה ללשון עברית. שם תוכל לגלות המילים "פנים" ו"פרצוף" נרדפות הן.

depechemode

New member
כמו כן לגמור ולסיים

ויש מילים שהשתיקה יפה להם או לפחות התאמה לתוכן

iditbs

New member
דפש יקירי, הכל בראש...

אני בפרנציפ אומרת גמרתי, גמרנו, גמורנה... למה לוותר על מילה כ"כ שימושית? אגב אם תופס קורא, האם "לגמור" הוא דוגמא למילה ששינתה משמעות בעקבות "הכשרת" מילה נרדפת?

depechemode

New member
לא יודע עידית..

אותי לימדו שלא קוראים לפנים של אדם "פרצוף" אלא אם כן הכוונה היא לגנאי. לגמור ולסיים זה על תקן טוב טעם של האדם, בטוחני שלא משתמשים במילים כאלו בבתי משפט או באוניברסיטאות.

iditbs

New member
ההבדל הידוע לי הוא, שפרצוף

לבעלי חיים ופנים לאדם. יש פה מומחים גדולים ממני אולי עוד יכנסו להשכיל אותנו. בכל אופן יותר בריא להתייחס להודעות פה בהומור, אם רק אפשר.

depechemode

New member
עידית ... וויל יו מארי מי?

נראה לי ששאלתי אותך את זה כבר...
אבל אם את מסכימה אנחנו עושים את זה בריאליטי שואו בפוקס! לא את זה...!! ... את החתונה! (ראשים כחולים יש לכם)

iditbs

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif היה פה כבר אחד

(חדש) ששאל והתקפל, מיד כשליבי התחיל להתרכך....

iditbs

New member
אבל מה כל אלה שוים אם הוא

נועל נעלי שפיץ? למה לבזבז זמן?

למעלה