שאלה חשובה

• פותח הנושא mnew
  • פורסם בתאריך

mnew

New member
שאלה חשובה

שלום לכולם.... שאלה חשובה. אני מתחתנת בעזרת השם, עם בחור מקנדה באוקטובר 2003. אם מישהו יודע תוך כמה זמן מקבלים אישור עבודה לאחר החתונה? מה לגבי אזרחות? מה לגבי חוקים אחרים? במחלקת ההגירה של קנדה כמעט ולא עזרו לי. אז אם מישהו יודע.... תודה תודה תודה.... כמו גם, איך מתקבלים לעבודת הוראת עברית בבתי הספר היהודים בטורנטו? למי צריך לפנות????? שוב תודה, מירה

mnew

New member
עדין בשאלה חשובה

גם אני וגם הוא מנסים לברר את העניין. אשמח אם מישהו שיכול לעזור יענה על השאלות. שוב תודה, מירה

1am

New member
עבודה בהוראה

אני ממש מבינה גם אני לפני שנה וחצי חיפשתי. מה שאני מציעה לך זה להתחיל כבר עכשיו להתכונן לשנה הבאה. אני אכתוב לך את כל מה שאני עשיתי וכל זה כשאני יוצאת מנקודת הנחה שיש לך אישור עבודה. אחרת... חבל על הזמן. תכנסי לאתר : jewishtoronto.net תורידי משם את כל מספרי הטלפון של בתי הספר היהודים ותפקססי להם את קורות החיים שלך. תגידי שאת גם מוכנה להתחיל במילוי מקום עכשיו ( משכורת טובה). יש המון בתי-ספר חלקם מאד דתיים. הכל כתוב שם באתר. זה מה שאני עשיתי. זה עבד. בהצלחה.

nehama horvitz

New member
../images/Emo39.gifהוראת עברית בטורונטו.

שלום מירה. ראשית,שיהיה במזל טוב לרגל נישואיך. אין לי מושג לגבי אישורי עבודה.לא ציינת היכן את מתגוררת כרגע. אוכל לייעץ לך מעט מניסיוני בעבר כמורה. לשלוח פקס באם את בישראל,אין טעם..בתי הספר - המזכירה לא תתיחס לכך.עדיף כמובן לבוא אישית,אם אפשר..לנסות לקבל ראיון עם המנהל או הממונה על לימודי היהדות/עברית בבית הספר.ישנן הרבה מורות לעברית כאן המ ח פ ש ו ת עבודת הוראה.האם יש לך התמחות בנושא מסוים כגון: חנוך מיוחד,אשר קיימת דרישה לו.כמה שנות וותק יש לך? האם יש לך רקע כלשהו ביהדות? מרבית בתי הספר היהודיים הם דתיים ומעדיפים מישהו/י עם רקע תואם.אפשרות של רישום לעבודה במילוי מקום כפי שנכתב לך,יכולה לעזור לך "להתברג" לתוך בית הספר..משימה לא קטנה..שיהיה בהצלחה,נחמה.

למעלה