שאלה חשובה...

שאלה חשובה...

במהלך החקר שלי על פרל גאם נודע לי שקיימות שתי גרסאות לדיסק המשובח טן אחת עם 11 שירים ואחת עם 14 שירים שכוללת גם את דירטי פרנק ,ווש,ואלייב לייב אני בהיותי בן 15 קניתי את טן לפני 3 שנים וחצי בלבד ולכן אין לי את גירסאת ה11 שירים המוקדמת שגם יש לה אמנות דיסק קצת אחרת מישהו יכול להסביר לי קצת יותר על מה ההבדל בין הגרסאות ולמה אי אפשר להשיג יותר את גירסאת ה11 שירים

Jam Head

New member
לפי מה שאני יודע.........

כמו שאמרת יש שלושה גירסאות. יש את הגירסה האמריקאית המקורית שבה יש 11 שירים ( עד Realese ) יש את הגירסה היפנית שכוללת 14 שירים אם אני לא טועה. ויש את הגירסה האירופאית ומה שנשארה היום שהיא גם 14 שירים. הגירסה היפנית והאירופאית שונות למרות שבשניהן 14 שירים. אני לא בטוח.

Jezebel Woman

New member
ג'מהד צודק

לי יש את הגרסה של ה- 14 שירים. מהארץ שנת 93 בערך. והגרסאות היותר מוקדמות בארץ דווקא הן 11 שירים. כמו שג'מהד אמר- האמריקאית היא 11 שירים. הבונוס הם לאירופאית..ואולי יפנית...יש גם תוספת בסינגל היפני של אלייב- יש לי אותו וזה אותם שירי בונוס פלוס עוד שיר- even flow בגרסה חיה. דווקא שווה מאוד- אם יש לך אפשרות- להשיג את הגרסה של ה- 14 שירים. ואני מוכנה לקנות ממך את TEN במחיר מוזל. [להביא לחברה]. הרבה פעמים פרל ג'אם [ובטח גם להקות אחרות] מוציאות את החומרים הנדירים מחוץ לארה"ב. ביי ג'ז

Jam Head

New member
מה צדקתי יעל ??

חחח , זה סתם היה מהשרוול , כנראה שיש לי ידע בכל זאת.

למעלה