שאלה חשובה

ניקולי

New member
שאלה חשובה

לו היו נותנים לך סכום כסף (סכום ענק) מה היית עושה איתו? מהן סדר העדיפויות שלך דרג(י) לפי הסדר

../images/Emo124.gif בוקר טוב לך ניקוליייייי

גם לי מותר לצעוק קצת
מה שלומך? לגבי השאלה החשובה, תלוי באיזה סכום מדובר, אלפים, עשרות אלפים, מאות אלפים, מיליונים, אז לצורך התשובה אלך על מיליונים
, אז ככה, סדר העדיפויות שלי הם: א. לכסות את המינוס הענק שיש לי בבנק. ב. לשלם חובות קטנים מסביב. ג. לטוס לחו"ל (לראות עולם ולחזור הבייתה). ד. ללמוד מקצוע חזק וטוב. ה. להתחתן. ו. לקנות בית ואוטו. ז. לעזור למשפחה במידת הצורך. ח. ואם נשאר עודף לפתוח עמותה שתסייע לנזקקים (החלום שלי). במידה ומדובר בסכום לא גדול במיוחד, אז אעדיף לשלם חובות ומינוס וללמוד מקצוע. מקווה שתשובתי מספקת אותך. שיהיה לכולם יום נפלא.

ניקולי

New member
קטנה וחמודה ... ../images/Emo124.gif

חחחחחחחחחחחח תאמיני לי באמת שום דבר לא הולך כאן בלי הצעקות
בנוגע לסכום כסף ברורררררררר שתכוונתי למליונים ומה סדר העדיפויות שלי? אני כבר רושמת : 1. להכניס לחשבון בנק (מינוס) ולכסות 2. לשלם את כל מה שנשאר למשכנתא בסביבות 530,000 ש"ח 3. עוברת לדירה יותר גדולה 4. קונה רכב חדש מהחברה ומורידה ממנו את הנילונים בעצמי (סופ סופ) 5. נותנת ליהודה בעלי היקר את מערכת הג'ימני הכי יקרה בעולם כולל מערכת קולנוע ביתי הכי חדש שיש והכי טוב 6. קונה לילדיי היקרים דירות לשעת הצורך 7. שומרת כסף לברי מצווה שלהם ב"ה 8. קונה להורים שלי בית פרטי 9. קונה לאחותי דירה גדולה 10. אם נשאר לי כסף אני אחזיק עוזרת.

נחמד מאוד...

אני מנחשת שאת חולמת בדיוק כמוני על מיליונים שאינם קיימים...
טוב מי יודע אולי נזכה בטוטו או בלוטו (אל תדאגי אם אזכה אתן לך חצי...שששששש... שאף אחד לא ידע...) ביי נשמה ויום טוב.... אגב... באמת אני מתחילה להתעצבן...אין כאן כמעט אף אחד...

או פתחת מדור בקשות??

את נותנת ת'כסף? או ששלחתם את גיסך בשביל זה לחו"ל??? לחזור מליונר .... והמצרכים שלי למליונים: לכסות את החוסרים בבנק לשלם משכנתא במלואה להקים פק"מ בסכומי ענק למיקה לסדר ת'משפחות שלנו לחיות חיים שקטים בלי דאגות לקום כל בוקר לדעת שצריך לקום כי ככה וזהו .

כל הכבוד לג'ס...

צנועה בבקשותיה... חחחחחחחחח כן בטח... חכי שיגיע הכסף ונראה אם יגמרו לך החלומות ותסתפקי רק במה שכתבת למעלה...
כשיש עודף כסף תמיד יש עוד ועוד רצונות והם אף פעם לא נגמרים...מסכימה איתי? לא שיש לי "עיניים גדולות" אבל מי שיש לו כסף בשפע תמיד רוצה דברים חדשים נוספים לחייו ושואף ליותר טוב, ליותר חדיש. נכון?

מעדיפה "להתפרע" על אמת

ולא באולי .... כשיהיה הכסף אני בטח אתחרע עליו כמו שניר טורף סטייקים ...

אז תנו לי לספר לכם מעשה שהיה

יום אחד אמא שלי ז"ל מתקשרת אלי לעבודה ואומרת לי ... הצלחתי לזהות את כל המספרים בלוטו ואני באמת סוגרת את הטלפון מתקשרת אליה חזרה תגידי 5 והנוסף או 6 והנוסף והיא בודקת ואומרת לי הכל אני מזה התחלתי לרעוד אבל ממש הבוס שלי אומר לי מה קרה המזכירה מה קרה ואני מספרת להם אז הבוס שלי רואה שאני מזה רועדת אומר לי זהו את לא מספרת לאף אחד את רוצה שהעורך דין שלי יבוא איתך נראה לי שיותר כדאי ואני לא עונה רועדת כולי טוב ההוא ראה שאני כל כך רועדת פחד לשלוח אותי עם העורך דין שלו אמר למזכירה קחי אותה את שהיא לא תתעלף לנו טוב אנחנו הולכות והבוס בא אחרי שום מילה לאף אחד תזהרי זה יכול להיות מאוד קשה שאחרים יודעים המזכירה לוקחת את הפונטיאק של הבוס ולוקחת אותי הביתה לאמא להביא את הטופס. אני עולה ריח של פלפל ממולא נכנסת בשקט למטבח אמא שלי מבקשת שאף אחד מבני המשפחה לא ידע כלום ונותנת לי את הטופס אני מכניסה אותו לספר תהילים ונוסעת עם המזכירה והפונטיאק למפעל הפיס השעה דקה ל12 אני והמזכירה נכנסות בחיוך גדול אני עדין מאוד רועדת כל הדרך המזכירה אומרת לי יופי עכשיו אמא שלך תקנה לך דירה טובה תכסה לך את המינוס בבנק ואני אומרת לך על תתכנני מה את מתכננת זה הכסף של אמא שלי לא שלי והיא אומרת אז מה היא אמא שלך לא טוב האיש ממפעל הפיס רואה שתי נשים מחייכות ואומר נו דקה ל12 בדיוק לפני הסגירה שתי עלמות חן מה הן רוצות? אני שותקת לא מסוגלת להוציא מילה המזכירה באנו לקחת כסף אני מוציאה את הטופס מהספר תהילים ונותנת לו לא מסוגלת לדבר והוא אומר מזה אני הטופס הוא אומר זה טופס ריק שהדפיסו עליו את המספרים שזכו איפה הטופס ששלחת אני מסכלת על המזכירה והיא מסתכלת עלי ואני פורצת בצחוק היסטרי אבל ממש היסטרי וחזרנו הביתה התביישתי אפילו לחזור לעבודה ולראות את הבוס שלי תארו לכם היה שולח את העורך דין שלו איתי איזה פדיחות וההיא כבר תכננה איך משתנים החיים שלי מה אני יגיד אם כל הצער זו היתה גם הקלה אני לא יכולה להסביר את ההקלה הזו

Crossface

New member
הייתי

נוסע לאיזה אי שקט ונחמד (אולי הוואי) לכמה שנים לנקות את הראש ולחזור

ניקולי

New member
מה זהו אביחי??

זה מה שהיית עושה במליונים??? נראה לי ישאר לך ימבה כסף אפשר להלוות ממך??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ניקולי

New member
כןןןןןןןןןןןןן אני יודעת

אבל אמרת שאתה תלך לטייל לא?? ואילו אני התכוונתי לו היו לך מיליונים מה היית עושה איתם?? ונראה לי שיאשר לך משהו קטן.. תעביר אליי העברה בנקאית אני מאוד אשמח לצרף את זה למליונים שלי..

למעלה