שאלה חשובה ???

משיייי

New member
שאלה חשובה ???

האם אתם יודעים מה זה אומר בדיאט קולה ודיאט ספרייט אססולפם-K מה זה אומר האות K זה מאוד חשוב לי בגלל מחלתי אם תוכלו לענות לי אשמח תודה וד"ש חם לנאוה מהפורום שלכם שהיתה עוזרת לי אין ספור בתחילת המחלה שלי ועזרה לי להבין אותה ולנסות להתמודד איתה

מקום לחפש

ספר בשם " להוציא את הקוץ" נכתב ע"י סדובסקי בעברית מתאר את כל התוספות שמכניסים לנו למזון, צבעי המאכל ועוד סביר להניח ששם תמצאי גם את ההסבר איציק

קיבלתי, תודההההה ../images/Emo24.gif

K הוא בדרך כלל סימון של אשלגן שכמותו בדם משפיעה על קצב הלב. אני לא יכולה לומר שאני יודעת בוודאות שלזה התכוונו, אבל... למה את שואלת? עקרונית, משקאות דיאט אינם מומלצים וקולה גם אינה מומלצת, דיאט או לא...

משיייי

New member
תודה נאוה

בטח לא זכור לך אז אני יזכיר לך לי יש קריש בדם לפני כשנה בערך שגילו לי את המחלה התייעצתי איתך הרבה כמו כן המלה חזרה לכותרות ושוב אני עם כאבי רגלים וריאות וכו´ אז שאלנו את הרופאה מה יכול להחזיר לי זאת אולי תזונה לקויה וגם לגבי השתיה בגלל שאסור לי לשתות אלכוהול אז התמכרתי לדיאט קולה(וכן אני יודעת שזה לא בריא)אבל זה הדבר היחיד שעושה לי מצב רוח בכל מיקרה הרופאה אמרה שויטמין K לא בריא לקרישה וכתוב K על השתיה למינייה אז ביררתי איתך תודה שוב

משייי יקרה, אכן זוכרת את הסיפור ../images/Emo13.gif

אלא מה? העצות שלנו כאן, טובות ככל שיהיו, אינן יכולות להחליף טיפול מקיף ע"י מטפל. הסיבות לקרות המחלה אינן רק תזונתיות. שהרי נאמר: נפש בריאה בגוף בריא. חזרת המחלה מספרת בודאי שיש כאן משהו עמוק יותר. מה דעתך למצוא מטפל הוליסטי שישחרר לך את הסטגנציה באמת? ולא רק בכלי הדם? אם תצייני כאן את איזור מגורייך, חברי הטובים ימליצו לך על מטפלים באיזורך. המון בריאות,

goose

New member
השחקן והאשלגן

אסולפם - K הומצא ב 1988 ובד"כ נילווה לממתיקים אחרים ולא בא לבד. מורכב מ חומצה אצטואצטית (חומץ) ואשלגן (K). אינו נאגר בגוף ואינו מתקלקל בחום. נחשב בטוח לנשים מניקות, בהריון ולסכרתיים. 15 מ"ג ל 1 ק"ג משקל גוף נחשב בטוח. כלומר אדם במשקל 70 ק"ג יכול לצרוך בערך 1000 מ"ג. לאדם רגיל כמות אשלגן מומלצת ליום היא 2000 מ"ג בבטטה ובננה יש קרוב ל400 מ"ג לשם דוגמא. כך שנראה שתצטרכי לשתות הרבה מאד דיאט קולה כדי להינזק מזה. ממה שכתבת הבעיה העיקרית היא כנראה הגישה שלך. לפני שאת פונה למרפא או רופא תשאלי את עצמך האם את רוצה לרפא את עצמך? אל תיפלי למלכודת השפה איש אינו מרפא אדם אחר חוץ מהאדם עצמו את עצמו. אם החלטת להיות המרפאת של עצמך התחילי לשדר במעשים ובמילים לגוף שלך ולנפש שלך שאת אוהבת אותם ואת מתכוונת לרפא אותם. בנקודה הזאת אני מאמין שלא תכניסי לתוכך את כל מה שאת כבר יודעת שלא טוב עבורך. כאשר מיצית את כל הידע והכלים שלך בטיפול בעצמך אז ורק אז את בשלה ללכת ולקבל עזרה מאדם אחר במקום מרפא אני מעדיף להיחשב מאמן או רופא במובן המקורי (יווני) של המילה דהינו מורה. המאמן יכול לתרום ידע וניסיון אבל את התוצאות קובע השחקן. מאחל לך שתזכי באליפות

למעלה