שאלה חשובה

orit האחת

New member
שאלה חשובה

לאדון מתי, אפשר לדעת בשביל הסקרנות מה הקטע שלך? אני מכירה הרבה אחיות מנוסות משכילות ואם ידע רחב יותר מהרבה רופאים\ רוקחים יש לך משהו נגד נשים??? וזה יוצא החוצה בקטע של קטילות? תאמין לי שגם אם היית הרוקח האחרון במדינה לא הייתי נכנסת אליך...

shiri

New member
אל תקחי ללב

תודה על הסימפטיה אבל לא נראה לי שלבחור כוונות רעות היה לו כניראה נסיון לא מוצלח אם כמה מחברותי למקצוע השנים הרבות שיחייה יספקו לו בוודאי הוכחות רבות לניסיונן ועזרתן של אחיות רבות לקהילה (בכל זאת 4 שנות לימודים בבית ספר לסיעוד ועבודה בקהילה מגוונת עם כל סוגי המטופלים מספקות ניסיון רב וידע לא מבוטל)

ממתי

New member
תשובות:

א. הקטע שלי , בהיעדר מנהל הפורום וסגנו, זה לתת ייעוץ תרופתי נכון לשואלים, ובמידת הצורך להפנותם לרופא. הקטע שלי זה לא להמליץ למישהו שאני לא מכיר על תרופה החייבת מרשם רופא בכלל, ועל תרופה המתערבת בפעילות המח בפרט. ב. אין לי שום דבר נגד נשים. אישתי אשה, חברה מאד טובה שלי היא אחות, אחד הסטאז´רים היותר טובים שעבדו אצלי הייתה סטאז´רית והרשימה עוד ארוכה מאוד. ג. אני לא קטלתי אף אחד ואף אחת, נהפוך הוא. אני נתתי תשובה עניינית ובו בזמן הערתי כי המלצה על תרופה החייבת מרשם ללא ציון עובדה זו היא מעשה לא כ"כ אחראי. מי שהתחיל עם "מה אתה קופץ?...תרגע,שתה מים...תפסיק לנבוח..." זה לא בדיוק הייתי אני. אז נא להפנות את הדברים לאדם המתאים. ד. זה בסדר יש לי מספיק קליינטים, ואני מאחל לך שלא תצטרכי שום בימ"ק. לא שלי ולא של אף אחד אחר.

רותם30

New member
מתי, אולי לפני שאתה עונה תתאפק

ולא תענה לאנשים בצורה מעליבה !?

למעלה