שאלה...חשובה...

yaldaofra

New member
שאלה...חשובה...

יש לי שאלה שמאוד חשובות לי התשובות אליה... בבקשה תחשבו ותתעמקו במחשבה על כך... אז ככה, יש לי חבר... (לא רומנטי-אני מגדירה אותו בתור החבר הכי טוב שלי ולא הידיד הכי טוב שלי ומכאן שהוא "חבר" לא רומנטית...) היינו חברים לפני שנתיים - הקשר הראשון הרציני של שנינו (כשהוא גדול ממני ב3 שנים...)... אחרי שנפרדנו הייתי מאוד פגועה... עם מטען גדול מאוד מאוד... לקח לי המון המון זמן עד שהתאוששתי- ואני עוד לא יודעת אם התגברתי לגמרי ( אז מה אם עברו שנתיים... כמעט...)... בכל מקרה... בערך חצי שנה- או אולי קצת יותר אחרי שנפרדנו נהיינו ידידים ממש טובים ואח"כ נהפכנו לחברים הכי טובים אחד של השני... הרי שבגלל שאני לא בטוחה לגמרי שהתגברתי עליו כל דבר שהוא עושה או למשל לא עושה עושה לי קבץ´ מהלב... מכאיב לי יתר על המידה - או להיפך- משמח אותי מאוד- אולי יותר מידי... לפני בערך חודשיים היינו מאוד מאוד מאוד קרובים ללחזור... דיברנו על זה... ולא הגענו למסקנה ... ומכאן שלא יצא מזה הרבה... לפעמים יש את הרגעים האלה שיש את ההרגשה (אני כמעט בטוחה שלשנינו) שאנחנו פשוט צריכים להיות ביחד... או כמו שהוא פעם אמר לי- שלהיות ביחד זה הדבר הנכון לעשות... הדבר הנכון שצריך להיות... אבל, אנחנו לא חוזרים... וזה גם לא נראה שנחזור בקרוב... ואני נפגעת שוב... מכל דבר קטן... או מפתחת ציפיות מכל דבר קטן... הרבה חברות וחברים שלי אומרים לי שהדרך היחידה שבה אני אוכל לסיים את הקשר הזה היא להתנתק ממנו לכמה זמן...כי גם כשניפרדנו ואח"כ הוא לא נתן לי ללכת... הוא לא רצה לוותר עלי (לדבריו)... להתנתק ממנו, בשבילי יהיה קשה, וזו שאלה- סוגיה שמעסיקה אותי כבר זמן דיי רב... מה אתם אומרים... להתרחק? להתנתק לתקופה..? דעתכם חשובה...

eviv

New member
תבהירי את עצמך

מתי החלפתם את החברות- ידידות החברות -רומנטית ?

yaldaofra

New member
מממ...

מתי החלפנו את החברות-רומניטת לחברות-ידידות...? בעיקרון- כשניפרדנו... אבל... מאז היו ריבים וחיכוכים ואנחנו עדיין החברים הכי טובים! ועדיין מדברים... אבל בעיקרון... החברות- ידידות שלנו... כבר כמעט שלושה חודשים לא בטוחה מה היא... חברות-ידידות או שמא חברות-רומנטית... אני יודעת שאחרי שהעלתי את הרגשות שלי- לקח לו כמעט שלושה שבועות לחשוב מה הוא יכול להגיד לי... מרוב ההתלבטויות... ז"א, גם הוא אמר לי... וגם הוא אמר לחבר שלו (ידיד מאוד מאוד טוב שלי) שאמר לי... אז... אהה!!! מה אני עושה!?

השאלה הקטנה הזאת..

..קצת מיותרת לדעתי.. הרי מכל מה שהיא כתבה ברור לגמרי שהיא עדיין אוהבת אותו.. אני אישית חושבת שהדרך היחידה לצאת מזה היא להתרחק ולנסות לשכוח.. אבל זה לא פשוט וזה מאוד כואב, במיוחד אם זה מישהו שקרוב אלייך כל כך הרבה זמן..

yaldaofra

New member
שאלה...

שאלה טובה! באמת! והלוואי שהיתה לי תשובה- זה היה יכול לעזור לי...
הקטע, שאני לא אוהבת אותו ומאוהבת בו כמו שהייתי לפני אולי חודשיים בערך-או שלושה... אבל אני לא חושבת שהאהבה שלי אליו עברה.. הבעיה שכל כמה זמן יש ערבים כאלה או זמנים כאלה שכשאנחנו ביחד- זה כזה ברור שהוא רוצה להיות איתי- אבל... הוא לא מתנהג ככה בכל פעם שאני רואה אותו ז"א אני לא באמת יודעת מה הוא רוצה מעצמו שלא לדבר על מה שהוא רוצה ממני, ואני בספק אם גם הוא יודע... ואז אחרי ערבים שכאלה... אני ממש לא יודעת מה לעשות... ובכלל בזמן האחרון... אנחנו כמעט לא מדברים... נכון שהבוא בצבא... אבל... בכל זאת... לא מזמן בכלל היו זמנים שהיינו מדברים כל יום לפחות פעם אחת ביום- וכן הוא גם אז היה בצבא... ועכשיו.. עכשיו דיברתי איתו- וגם לא שיחה אמיתית סתם כזו של "מה קורה, דבר איתי מחר כשאתה מגיע הביתה..." השיחה הזו- עכשיו- היתה השיחה השניה- או שלישית מזה שבועיים!!! מה אתה אומר שאני צריכה לעשות..?

yaldaofra

New member
טוב, תיכנסו יש חידוש...

טוב, הנושא לא רלוונטי יותר - כי רבנו ואנחנו לא מדברים! והוא לא מוכן להקשיב לי או למה שיש לי להגיד.... זהו, אבך תודה בכל מקרה..

ואת לא רוצה...

לנסות אפילו?? אז מה, רבתם, תדברו על זה. מה אני רבה עם אימא שלי כל יום אז מה אני לא מדברת איתה יותר? זה קשה, נכון, אבל בכל מערכת יחסים יש עליות וירידות. אני חושבת שאת צריכה לדבר איתו... לנסות לפתור את התסביך. ואם את מרגישה עכשיו שאין לך רגשות אליו - אז סבבה. ואם יש... (ותאמיני לי שאני מכירה את הרגעים האלה שנראים כמו רמיזה אחת גדולה) אז תשתפי אותו. תגידי לו שאת מבולבלת, ותתפסי מרחק לכמה זמן ממנו. אם את רואה שהמרחק גורם לך להתגעגע... או סתם לעבור על זה בסדר היום את כבר יודעת את התשובה. מה גם שהריב הזה מעמיד את מערכת היחסים שלכם במין מבחן כזה. תגידי לי מה הם התוצאות אחר כך!

yaldaofra

New member
יש בעיה עם העיניין!!!

זה הקטע, זה מה שאני רוצה לעשות! הוא לא רוצה להקשיב לי! הוא לא רוצה להקשיב לי הוא לא מוכן אפילו לשמוע!!! מה אני אמורה לעשות.. אתמול הוא אמר לי דברים כ"כ פוגעים וכ"כ חזקים שלא האמנתי שהוא יכול להגיד לי אחרי כ"כ הרבה זמן שעברנו יחד! ואחרי כ"כ הרבה זמן שבטחנו אחד בשני כ"כ הרבה- והיינו החברים הכי טובים אחד לשניה ולהיפך... אחרי כל זה הוא אמר לי דברים שלא האמנתי שהוא אומר לי.. והוא אפילו לא מוכן להקשיב למה שיש לי להגיד ... אז זה קצת בעיה... אבל תודה בכל זאת, ואם יהיה משהו אחר- אני אעדכן.. אבל תודה!

למעלה