שאלה חשובה...

שאלה חשובה...

היתה לי פגישה היום... יצאנו לבית קפה, ישבנו והאמת היה ממש נחמד.. השיחה זרמה, היו צחוקים, לא היו שתיקות מביכות.. רק מה שהפריע לי זה הקשר עין.. כלומר כשדברנו אז היה, אבל מידי פעם המבט שלה נדד ונתקע בנקודה מסויימת.... אחרי זה היא אמרה שהיא עייפה, והאמת היא נראתה ככה, ולפני שהיא הלכה, היא אמרה שהיה לה ממש כיף, ושנדבר מחר. מה נראה לכם? יש סיכוי?

roee

New member
אולי היא פוזלת

או שאולי היא באמת עייפה

roee

New member
תלוי כמה. אם זה מצחיק מדי אני לא

אצליח להתאפק

ליאן.

New member
מבחינת שפת גוף..

זה לא סימן כל כך טוב כשזה נוגע להתלהבותה... מכיוון היא אמורה לא-להיות-מסוגלת-להוריד-ממך-את-המבט-לרגע, ואולי היא לא קיימה קשר עין כי היא לא רצתה להראות שהיא מעוניינת בטעות.. אבל..!! יכול להיות שהיא הרגישה שאתה בוחן אותה או נועץ בה מבטים ולא היה לה כ"כ נוח עם זה... ובכלל, אם היא אמרה שהיה כיף ושתדברו ביום למחרת.. אז אולי זה אומר שהיה לה כיף ושתדברו למחר.. בכל אופן, הרבה בהצלחה!!! ואל תשכח לחזור לעדכן אותנו..

ramzi77

New member
בוקר צח קרימינלוש וסינגלים יקרים

התשובה: בטחון עצמי ולהשפריץ אותו בכמויות מסחריות בבקשה. אתה מריח מחוסר ביטחון והתהיות האלה מיותרות, הפעל את האצבע המחייגת ושאל אותה מה דעתה על המשך, התסריט הכי גרוע הוא שהיא תתחמק ו/או תגיד לא כך לפחות תדע שאין על מה לתהות יותר ותמשיך לגברת הבאה. וכן אני בת למין היפה שחושבת שאם אין שם שום דבר אין גם טעם לדוש בעניין. בהצלחה. אגב האם יש כאן מישהו עכשיו? קצת משעמם לי.

ramzi77

New member
הלו מישהו, RAMZI = מאמן פוטבול

עטור הילה ועל "תמיד יש כאן מישהו" אפשר להתווכח.

ליאן.

New member
כרגע יש..

אבל בין 14 ל- 16 הפורום יהיה סגור למנוחת צהריים, ובשעות 3 עד 6 לפנות בוקר, יערכו עבודות שיפוצים..

ramzi77

New member
ליאן ליאן ליאן אנחנו לא בספרד

וסייסטה בין 14 ל 16 לא תתקבל בברכה, צריכה אתכם כל היום ובכלל אנחנו סינגלים או מע"צ? שיפוצים?

ליאן.

New member
הסינגליות תשבותנה היום במידה ואחד

מהתנאים הבאים לא ימומש לאלתר:
הראשון - יוחזר דודי בלסר לככב באורך 50 מטרים מעל גשר ההלכה.
השני - יתפנו מזוגיות מעיקה אך ורק גברים בעלי חזות מרשימה וממון רב! (ואם לא קשה, שישנאו את אקסיתם, תודה.)
השלישי - תוספת 10 אחוז בשכרן של מנהלות פורום סינגלס קלאב החביבות..
הרביעי - יתחילו לייצר מיטות אלכסוניות בלבד!
החמישי - יוחרמו האמהות הפולניות לאלתר!
השישי - עיסוי ממסג´יסט חטוב למשך שעה מדי ערב...עם אופציה להארכה..
השביעי - עוזר בית בלבוש מינימלי פעמיים בשבוע! (אפשרות לטובות הנאה בתמורה - עיסוי מהמסג´יסט החטוב)
השמיני - גברים יהיו גברים ולא משוררים-ביישנים-רגישים-מחוסרי ביטחון.
התשיעי - מעמד הסינגלס יקבל עדיפות והטבות במיסוי ובמשכנתאות.
העשירי - בני זוג לסקס מזדמן לא ילחצו לזוגיות מחייבת!
האחרון - יבוטל טקס ההתכרבלות בפּוּך! זהו בינתים. אולי בהמשך יבוא המשך.

roee

New member
הסינגלים ישבתו היום אם

הראשון - יוחזר דודי בלסר לככב באורך 50 מטרים מעל גשר ההלכה. השני - יתפנו מזוגיות מעיקה אך ורק בחורות בעלי חזות מרשימה וממון רב! (ואם לא קשה, שישנאו את אקסיתם, תודה.) השלישי - תוספת 10 אחוז בשכרן של מנהלות פורום סינגלס קלאב החביבות.. הרביעי - יתחילו לייצר מיטות אלכסוניות בלבד! החמישי - יוחרמו האמהות הפולניות לאלתר!!!!! השישי - עיסוי ממסג´יסטית חטובה למשך שעה מדי ערב...עם אופציה להארכה.. השביעי - עוזרת בית בלבוש מינימלי פעמיים בשבוע! (אפשרות לטובות הנאה בתמורה - וזה לא סתם עיסוי מהמסג´יסט החטוב) השמיני - בחורות יפסיקו להכניס את החתול איתנו למיטה! התשיעי - מעמד הסינגלס יקבל עדיפות והטבות במיסוי ובמשכנתאות. העשירי - בנות זוג לסקס מזדמן לא ילחצו לזוגיות מחייבת! האחרון - יבוטל טקס ההתכרבלות בפּוּך!

ramzi77

New member
יקירתי בשורות אדירות.............

היישר מהירחון המדעי "לאישה": יאיר לפיד נפרד מאישתו. סינגליות: שדות הצייד נפתחו רשמית. מאחת שיודעת שהוא נמוך ומייחלת להתכופף אליו.

ramzi77

New member
RAMZI לא מסוגלת אפילו לדמיין

שביתה אחרי שהובא לידיעתה מידע מסוג זה, האם את?

ליאן.

New member
כמובן שלא.. זה מקיים את התנאי השני,

ולכן אני נאלצת.... לדחות את השביתה למחר!!

למעלה