שאלה חשובה!

שאלה חשובה!

אני מתאמן בחדר כושר כבר 10 חודשים. לאחרונה התחלתי להרגיש כאבי גב חזקים, והפסקתי להתאמן. מעולם לא סבלתי מכאבי גב, וזו אינה בעיה רפואית מוכרת אצלי. כמו כן, לא עשיתי במהלך התקופה האחרונה שום פעילות יוצאת דופן בחדר הכושר, מלבד תכנית האימונים שבנה לי המדריך. המנוי שעשיתי במכון כושר הוא לשנתיים, והשאלה שלי היא מה אומר חוק הביטוח הרפואי במקרה כמו שלי. אם אביא למכון אישורים על בעיית הגב שנוצרה לי בעקבות האימונים, אני יכול לדרוש מהם לבטל את המשך המנוי ולקבל את יתרת כספי בחזרה?

תלוי

תלוי בהסכם שחתמת עם המכון. כסף אני לא מאמין שתקבל בחזרה אבל הקפאת מנוי בהחלט יכולה לבוא בחשבון. אבל, בדוק קודם את הבעיה לפני שאתה מספיד את חדר הכושר אולי זה משהו שניתן לפתרון !? רוב הבעיות נובעות מביצוע לקוי של תרגילים ורובם בעלות פתרון (אם תוספים אותם בזמן). החלמה מהירה

אתה משתמש בחגורה??????

יש לי עמוד שדרה קצת עקום, ותמיד אחרי אימון כואב לי הגב, חגורה ממש עוזרת, רק על תשכח להדק עד שאי-אפשר לנשום!!!

אני לא משתמש בחגורה, אבל...

התאמנתי כבר במשך 10 חודשים ברצף והגב שלי היה בסדר גמור. לאחרונה עשיתי הפסקה של חודש, וכאשר חזרתי להתאמן (בהדרגה) התחילו הבעיות. יכול להיות שזה קשור? איך אתם ממליצים לפתור את זה?

חחחח

אני התאמנתי שנה וחצי ואז התחיל לכאוב לי הגב, אני מציעה שתשאיל ממישהוא חגורה ותנסה להתאמן איתה, עם תמצא שהיא עוזרת לך, יש מגוון חגורות בחנויות הספורט בתווח מחירים של 30-200 ש"ח. בהצלחה!

למעלה