שאלה חשובה!

שאלה חשובה!

ותשובות רציניות יתקבלו בברכה. [URL='http://'] מישהו יודע איך לגרש דיבוק?[/URL]

לגרש דיבוק????

פשוט וקל, תבצעי חסימה, והכי הכי חשוב להבהיר לו חד וחלק שאת לא מעוניינת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אודי

ליהי...................

אינני מכירה מישהו שיכול לעזור אבל אתן לך לקרוא כתבה בנושא אולי זה יעזור מעט

סנדי32

New member
תתעלמי הוא יעלם לבד

ואם זה לא יעזור תקראי לי אני אדאג להעלמתו

sahr12

New member
קצת על דיבוק....

דיבוק זוהי רוח רעה...שנכנסת בבן אדם...היתרון-החיסרון שלה.. שהיא מתאימה את עצמה באותו הרגע לבן אדם שבו היא נכנסת...ואומרת לו דברים שהיא יודעת שינעמו לו...ועכשיו.. איך מגרשים דיבוק???? מפגישים את כל האנשים שנכנסה בהם הרוח הרעה...ואז הדיבוק מתבלבל הרי כולם שומעים.....מה יגיד הדיבוק??????? אז הוא נעלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם...... לעולם שכולו טוב...בדרך כלל הרוח הרעה יוצאת דרך הציפורניים של הרגליים זה המקום האידאלי...לצאת... כל זה ע"פ הקבלה תורת הנסתר...

מבקש עצה...

אפשר להקדים תרופה למכה? שהרי ידוע שהדיבוק כמו כל הוירוסים ביקום לא יפסח גם עלי........ מייקי (קניתי לאפה עם שוארמה וטוחן אותה מעצבים)

sahr12

New member
חחחחח...פעם התאמנתי בקרב מגע..

והמדריך היה אומר...עצם המוכנות למכה...מורידה פלאים את האפקט שלה.. חחחחחחח.... בתאבון אחי...

גיוRא

New member
אני יכול להציע חצי פתרון...

ת´נהל לך רומן סוער... לפחות כשהוירוס יגיע..תדע שלא סתם..

תשובה רצינית (כמעט לגמרי) :

דיבוק ע"פ המסורת היהודית הוא שד או רוח רעה שנכנס לאדם ושוכן בנשמתו משתלט עליה ומדבר מפיה/מפיו. ע"פ המסורת צריך 10 אנשים יראי שמיים (רנים ככול הנראה) שבטקס מסוים שבו חוזרים מספר פעמים על אותם משפטים והדיבוק אמור לצאת. כמו שאני מכיר את רוב הרבנים בימנו, מהם עצמם צריך להוציא דיבוק... ככה שהעסק רק הולך ומסתבך.. לכי תמצאי רב שהדיבוק לא מדבר מגרונו....

למעלה