שאלה חשובה!

שיר29

New member
שאלה חשובה!

ממה לדעתכם נובעת ה-קנאה. מה לדעתכם היא יכולה להוביל אנשים לעשות,לדבר, להרגיש. ועד כמה רחוק אפשר להגיע בגלל קנאה?(במעשים,בדיבורים). קנאה יכולה להוביל לטירוף??? תנסו ולו פעם אחת לענות לעניין! יום קסום לכולם.
שיר29

נשית~37

New member
קנאה

לדעתי, נובעת מחוסר סיפוק בחיים, חוסר בטחון, הרגשה תמידית של "הדשא של השכן ירוק יותר"..צרות עין באושרם של אחרים, ברכושם של אחרים.. אנשים טיפשים המובלים ע"י קנאה וצרות עין עושים דברים מטופשים שחוזרים אליהם בסופו של דבר כבומרנג, אנשים חכמים מתגברים על רגש הקנאה. כל אחד/ת מצוייד/ת ברגשות כאלה, של קנאה, השאלה לאן לקוחים את הרגש הזה? שורה תחתונה...להפעיל סנסורים ולהתרחק מאנשים קנאים וצרי עין..

קנאה

תכונה מכוערת....אך טבעית. נובעת, לדעתי מחוסר ביטחון משווע, מחוסר יכולת להיות מסופק ממה שיש, והכי חשוב- מחוסר בשלות/בגרות. הקנאה לא חייבת לנבוע מרוע,אלא מתוך רצון בלתי נשלט להשיג את מה שאין. ראי התנהגות של ילד קטן שעלול להיות "רע" בגלל קינאה.... מעשיו לא ינבעו מרוע, טפשות או חוסר ביטחון, אלא בשלות מחוסר הבנה ובגרות. זהו על רגל אחת.

נעמי 1

New member
קנאה...

אצל כל אחד זה עובד אחרת. וכן, קנאה יכולה להוביל לטירוף. וכבר היו דברים מעולם. נעמי

אני לא עונה תשובה מלומדת משום

שאני מכירה את מה שעומד מאחרי השאלה... את יודעת מה דעתי לגבי הענין (בידיים חשופות ובלי כפפות, בוקס לעין!). פשוט שולחת לך חיבוק חברה יקרה ומאחלת לקנאה הירוקה ההיא שלא יצליח לה האוכל שהכינה לשבת.

מיקו 42

New member
../images/Emo67.gifקנאה !

קנאה זו לדעתי צורת ביטוי של אנשים קטנים , נמוכים , שמנים , מכוערים , שעירים מלאיי חצ´קונים , סובלים מאגזמה וטיפשים. וכל זה קרה להם בגלל מישהו או משהו אחר הם לא אשמים. והשאלה היא: " למה אנו צריכים לסבול?" אז כך....... קנאים לכו לטיפול.......ותניחו לנו האיכותיים , הנחמדים , הכאילו אבל שומרים על פרופורציות ואמוציות למרות אחרות - נעלות . וחוץ מזה שבת שלום לכם. ומצטרף לברכה של נעהלה. מכלוף

הדרך הכי טובה לתאר קנאה היא

לדמות אותה לתבלין: שמת קצת, במידה סבירה, והיא תשפר מאוד את הטעם של התבשיל. שפכת יותר מידיי... אפילו קצת יותר מידיי - הרסת הכל. בדיוק כמו תבלין, כך הקנאה, אותו ייחס: קמצוץ, מוסיף, יותר מידיי: הרסת הכל. !

סנדי32

New member
קנאה יכולה להחריב עולמות

יום יבוא ואני עוד אספר לכם מה קרה לי עם חברה טובה שקינאתה ניתפסה בי קינאה זה תכונה מכוערת למדיי אני חושבת שבן אדם קנאי הוא בן אדם סובל שלא יכול לראות את האחרים מאושרים ולצערי יש המון כאלו שאפילו את הקינאה שלהם מראים בפנייך ולא יכולים להסתיר אותה וזה הכי מגעיל ואפילו מכוער

קנאה זהו רגש דינמי...

למשל אני, בעבר קנאתי בכם, היום כבר לא... כמו שכתב האיש והמיתוס - קנאה במינון מסויים זוהי תכונה טבעית של האדם, אנחנו מקנאים באדם שיש לו מה שאין לנו והיינו רוצים שיהיה לנו. הבעיה מתחילה כאשר חוצים את הקו שבין קנאה "רגילה" לקנאה חולנית, זו הקנאה שמובילה אותנו לעשות מעשים מטורפים ומוטרפים.

../images/Emo4.gif

במה בדיוק היה לך לקנא "בנו"...? ובקשר לקנאה , קנאה בכמות הנכונה מביאה את החלום הבא לידי מימוש...

אישה ../images/Emo127.gifאהבתי את שכתבת

"קנאה בכמות הנכונה מביאה את החלום הבא לידי מימוש"... קונה את זה בשמחה משפט חכם!!

למעלה