שאלה חשובה

דלן

New member
שאלה חשובה

אנשים שלום לכולם, אני חדש פה בפורום, ראיתי את חצי העונה השלישית של באפי, את הרביעית החמישית והשישית (הורדתי מהאינטרנט) את הראשונות לא ראיתי בצורה רציפה אני חייב לשאול שאלה - איך אנג´ל חזר מהגהנום? משהו אמר לי שזה בעזרת "הרוע הקדמון" או משהו כזה, ויש אגב שמועות שהרוע הזה הוא הרשע בעונה השביעית בבקשה תעזרו לי פה...

Buffybot

New member
קודם כל, ברוך הבא!

אני מציעה שפשוט תצפה בפרקים הישנים, שאותם יש עכשיו בביפ (אם יש לך), כי אז יישאר לך חור של לדעת בלי לצפות, וזה חבל במקרה של באפי. אם יש לך ביפ, עכשיו זה זמן מצויין להיכנס לעניין. עכשיו התחילה העונה השנייה, בה אתה חייב לצפות. אם יש לך ביפ, תיכנס לזה בזמן המושלם. הם עכשיו משדרים את הכל מההתחלה, זאת הזדמנות מצויינת בשבילך. אם אין לך ביפ, תבקש מההורים. כי כשהם יבינו שבאפי זה לא סתם סדרה בשבילך, הם יבינו שכדאי להם ביפ (דיגיטלי) זה הרבה יותר מומלץ מלקרוא הסברים ותשובות לסימני השאלה שלך.

B a n j o

New member
משהו

עוד דבר חשוב מאוד אם יש לך שמועות, עוד דברים מבוססים / לא מבוססים שנאמרו על העונה השישית והלאה, אנא ממך ומשאר חברי הפורום בהזדמנות זו גם כן, אנא ! שימו סימן ספויילר ! |ספויילר| <-- (ככה הוא נראה, לא קשה נכון) ובמידה וזה על העונה החמישית נא לשים את הסימן הבא:
לטובת צופי הכבלים תודה, ואנא שימו לב

Buffy1

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

כמו שכבר אמרו כאן, הכי טוב לראות את הפרקים בביפ, הם יגיעו לזה. ואל תשכח לשים ספויילרים על הודעות על העונה ה-6 וה-7 של באפי, וה-3 וה-4 של אנג´ל.

ANGEL N

New member
והנה התשובה לשאלה שלך...

אנג´ל היה בגיהנום או במימד רע מליוני שנים ונענש על זה. הוא סבל מאוד וכשהוא חזר בעונה השלישית הוא היה שוקישט (בשפת הצבא). אחרי כל הגיהנום שהוא עבר הוא הצליח לחזור אני לא זוכר אם לבד או נתנו לו לחזור. תסכל בפרקים הראשונים של העונה השלישית. טאני מצתרך לשאר תראה את זה בביפ!

למעלה