שאלה חשובה

שאלה חשובה

אני די מבולבלת ואובדת עצות.
אני צריכה לעבור ניתוח (אלקטיבי פלסטי) והאופציות היחידות שיש לי הן 3.2 או 3.3.
מצד אחד חברה אסטרולוגית מלחיצה אותי לגבי מרקורי ברטרו ומצד שני אלה התאריכים היחידים שאפשריים מהעבודה ומבחינת מישהו שיוכל לעזור לי אחר כך.
(הבוס לי לחוץ עליי גם ככה).
עניין מרקורי ברטרו גורף לכולם? כלומר אם אעשה בתאריך זה ניתוח בטוח משהו יתפשל? חברה שלי טוענת שכן.

עזרתכם...
תודה!

זאת אומרת

שאם הניתוח יהיה באמצע פברואר למרות שזה ברטרו זה בסדר?
תחילת מרץ עדיף ולעזוב את 3.2?

צריך לבדוק כמה פלנטות ונוס זה יופי וגם הוצאות כספיות, ניתוח יופי לא מומלץ כשוונוס בנסיגה, מרקורי בנסיגה יכול לתת אכזבות ועבודת צוות לט טובה. ואם זה ניתוח עפעפיים, עלול להיות כשל בניתוח וטעויות בשיקול דעת, כי מרקורי מסמל עפעפיים, מרס מסמל את סכין המנתחים וכשהוא בנסיגה יתכן שיהיו בעיות בניתוח הקשורות לפציעות וחתכים. כמו כן יש לבדוק את הירח ואת הפלנטה האחראית על האיבר המנוח ואת השמש (המנתח עצמו). לא לנתח ניתוח שאינו חרום, במזל של האיבר המנותח. מאחר שזה ניתוח קוסמטי ולא חרום, אז אישית לא הייתי ממליצה על אף תאריך. האם יהיו בעיות אם כן תנותחי באחד מהם? אני לא יודעת. אסטרולוגיה אינה הבטחה או נבואה, אלא סיכוי. צריך גם להתחשב במפת הלידה האישית, כל החישובים הללו ומציאת תאריך מתאים- הוא מאוד קשה. בתאריך של 3.2 אין נסיגות אבל רוב הזויות הן דיסהרמוניות ומרס בכלל ללא הבט, וונוס בזויות לא טובות. ב-3.3 מרס בנסיגה בקרינה דיסה' לוונוס, אבל השמש טובה. יש קצת יותר זויות הרמוניות מקלות. לכל תאריך הבעיות שלו, אבל גם לא בטוח שיקרה משהו רע.
אני בעבר רציתי לבצע ניתוח קוסמטי גם כן, והלכתי למנתח לקביעת תור כשמרקורי היה בנסיגה. אמרתי לעצמי שלא תהיה שום בעיה, כי אבחר את התאריך הכי טוב לניתוח. בסוף גם שילמתי אלפים , גם המנתח דחה את הניתוח בכמה שבועות, ואחרי כן אני כבר לא יכולתי. נכנסתי לבעיות בלתי צפויות כשאחת מהן בעיית שיניים פתאומית, ועכשו אני צריכה לעבור מספר השתלות וזה כן דחוף וחשוב וקבעו לי תאריכים לא טובים ואין לי ברירה. כך שנאלצתי לוותר על חלום הניתוח הזה להרבה זמן.

יאיר, אשמח לשמוע את דעתך או הערותיך על מה שכתבתי כאן שאלמד גם אני.

הממ..

אני חושב שכל רטרו יכול ללמד אותנו משהו מעניין על עצמנו ועל הדרך שבה אנחנו מקבלים החלטות, וזה כולל גם הפחדים מהרטרו ואפילו מימושם..
בסופו של דבר - אנחנו אדונים לגורלנו, אבל השיעורים הקטנים האלה שהרטרו מביא - לאלה כדאי להקשיב, ואם נסתכל בדיעבד על התקופות האלה נראה שהכתובת היתה תמיד על הקיר, ולפעמים אפילו כתובת קודמת, מפעם..

למעלה