שאלה חשובה:

gabrielle

New member
שאלה חשובה:

אתם יודעים איפה אפשר להשיג אייקון או צלצול לפלאפון ( סלקום ) - של דוסון ?

../images/Emo15.gifתשובה בערך...../images/Emo98.gif

תנסה באתר הרשמי של סלקום... : ) או באתר הרשמי של דוסון קריק... ביי...

צר לי לאכזב אותך אבל...

לא נראה לי שיש דבר כזה. לפחות לא באתר של סלקום. חיפשתי ארוכות אחרי שיר הפתיחה ואייקון ולא מצאתי כלום :(

אין......./images/Emo105.gif

וגם לא באתר של אורנג´ כמה חיפשתי!!! בשניהם! למי שיש פלאפון שאפשר לכתוב מוסיקה יכול לעשות את זה... :*)

../images/Emo15.gifעזרה דחוווף !!!../images/Emo98.gif

חב´רה אני צריכה לדעת איך מוסיפים קישור לדף מאתר להודעה... מצאתי את השיר של דוסון להורדה לפלאפון !!! שיר הנושא של הסדרה ( של הזמרת פאולה קול ) כן, כולם להגיד יפה תודה ... אבל אני לא יודעת איך מוסיפים קישור להודעה... פליייז ... עזרה דחוף !!! ביי...

LillipooT

New member
..../images/Emo55.gif

אוקי.. קצת מתחת לריבוע הלבן שבו את כותבת את ההודעה יש עוד ריבועים לבנים ארוכים כאלה.. בראשונים את כותבת: תיאור - מה שבא לך.. ממ.. פאולה, דוסון קריק, שיר.. מה שבא לך. ואז את הכתובת בצד שמאל לתיאור. וזהו.. ואז זה מופיע בסוף ההודעה שלך.

../images/Emo15.gifמקווה שזה יצליח...../images/Emo98.gif

אם לא ... אז תנסו שוב להסביר... : ) ואם זה הצליח... חב´רה תהנווווווו ... : ) ביי...

../images/Emo15.gifזה הצליח !!!../images/Emo98.gif

כשאתם נכנסים לקישור הנ"ל... מחייב הרשמה מוקדמת... זה אמור להיות בחינם אם אני לא טועה... : ) ביי...

gabrielle

New member
מה ניסגר?

טוב נכנסתי לקישור שנתת וזה דיי מוזר.. קודם כל , לפי מה שרשום שם זה עולה כסף להזמין את זה... ובנוסף לכך האתר הוא אתר מחו"ל אז איך אפשר בכלל להזמין את זה לסלקום? * תודה על החיפוש בכל אופן:)

LillipooT

New member
ממ.. ../images/Emo55.gif

ברור שזה עולה כסף.. אבל לפי מה שאני הבנתי זה רק לאלו שיש להם אורנג´.. אם יש לך סלקום, כמוני, אז הקישור לא עוזר לך הרבה.. חפשתי גם באתר של סלקום ולא מצאתי.. לא נראה לי שיש..

../images/Emo15.gifהסבר קצר...../images/Emo98.gif

האתר מחו"ל... ונכון... כמו כל דבר טוב... צריך לשלם על זה 2$ או להזמין בטלפון ע"י הקשת הקוד של הצלצול או להרשם חינם באתר לקבל סיסמא ולהזמין... וכן... האתר תומך גם בפלאפונים של דגמים של נוקיה ( כלומר סלקום... ) עובדה שהוא קיבל את הדגם של הפלאפון שלי... 5120 של נוקיה למרות שהפלאפון שלי לא תומך בצלצולים... : ) לפי דעתי בקטע של התשלום זה שוווווווה !!! אם הפלאפון שלי היה תומך בצלצולים הייתי עכשיו מורידה אותו... מה זה כבר 2$ תעשו חישוב: שער הדולר הוא 4.50 ש"ח כלומר יוצא לכם לשלם על הצלצול 9 ש"ח בדיוק כמו התעריף שלוקחים בסלקום על השירות של הצלצולים... ביי...

למעלה