שאלה חשובה

zivic12

New member
שאלה חשובה

האם אפשר להחזיר אלכוהול לחנות במצב של בקבוקים סגורים? מדובר בקאווה שהיה חשש כי הייתה בקירור..
תודה.

zivic12

New member
הם לא מוכנים

זאת לאחר שהובטח לנו בקניה שניתן יהיה להחזיר את המשקאות ולקבל החזר כספי. המוכר שהוא הבעלים לא אמר לנו לא לשים בקירור מה שמחזירים. אנחנו לא מבינים באלכוהול. ולכל זה זכינו ליחס משפיל מצד אותו מוכר. תודה בכל אופן

לא יודע מה הובטח

אבל אם חנות מוכנה לקבל ממך יין בחזרה - לא הייתי מוכן לקנות בה
זה אומר שהם מוכרים יינות שהם לא יודעים איך הם אוכסנו

zivic12

New member
הבעיה שהמוכר אמר שאפשר להחזיר

אותי לא מעניין אופן האחסנה של האלכוהול, את זה המוכר היה צריך לציין בפניי בעת קניית האלכוהול.

Desert Seagull

New member
לא יודע איפה קנית

אבל בכל החנויות שקניתי מהן שמעתי מוכרים אומרים במפורש, אלכוהול סגור ניתן להחזיר. יין ובירה לא. אז אולי לא שמעת טוב או לא שמת לב?

זה כמו שלא ניתן להחזיר תרופות ולא ניתן להחזיר הלבשה תחתונה

על כמה בקבוקי קאווה מדובר, אגב?

Haim Z

New member
איזו חנות זו היתה?

מוצרי מזון מכל הסוגים אי אפשר להחזיר.
הסיבה לזה דווקא הגיונית אתה לא רוצה לקנות מוצר מזון שכבר קנו אותו ולך תדע מה עשו איתו.
אגב, לחנות צריכה להיות בעיה במידה והוא לא נשמר בקירור - ולא להפך.
מצד שני אם הובטח לך משהו והוא היה שיקול ברכישה, זה ליגיטימי לדרוש לכבד את זה...

מסקרן מי החנות שבה זה קרה?

zivic12

New member
המרתף של רוזנר

הבקבוקים היו סגורים כמובן, והובטח לנו במפורש שאפשר להחזיר עם לא נפתחו הבקבוקים.הבעיה הייתה בנוסף לכל זה, היחס המזלזל בנו ושירות גרוע מאד מצד הבעלים לצערי.

Desert Seagull

New member
אנא ספר מה קנית

האם מלבד הקאווה קנית גם אלכוהול? אם כן, איזה ובאילו כמויות

zivic12

New member
אז ככה

הוא היה מוכן לקבל רק את משקה האנרגיה( החזרנו קרטון של 24 כאלה) ג'ין וערק
את 8 הקאוות הוא סירב לקבל, כמו כן עשה לנו פרצוף ובא לנו ביציאה שמשקאות האנרגיה היו בקירור והוא עושה לנו טובה שהוא לוקח את זה חזרה כי" זה הולך לו טוב" .מה נראה לו שאני אתן לחברים שלי משקה אנרגיה חם לשתות? מוזר מאד ההתנהלות של הבחור, קוראים לו יניב רוזנר דרך אגב

Desert Seagull

New member
תחשוב שוב מה נאמר לך

לא סתם שאלתי מה קנית. קנית גם אלכוהול. יכול בהחלט להיות שהוא אמר לך שאתה יכול להחזיר את האלכוהול אם הוא סגור ואתה הבנת שהכוונה גם ליין כאשר הוא התכוון רק למשקאות החריפים בלי הקאוות.

אולי זה רק קצר בתקשורת / הבנה.

כמובן שאם לא כך הדבר אז שכח מכל מה שכתבתי..

גילוי נאות: אין לי קשר לחנות או לבעלים והמוכרים. לא קניתי שם מעולם. הייתי בחנות רק פעם אחת באיזה פסטיבל בירה לפני שנתיים ולא קניתי דבר.

למעלה