שאלה חשובה

שאלה חשובה

נכנסתי לאתרים : אמזון וקולג´ וידאו ויש שם קלטות כושר שלא ניתן להשיג בארץ. אמא שלי מסרבת לקנות משם ( אין לי כרטיס אשראי אבל אני יכולה להוציא ) בטענה שקניות מהאינטרנט הן לא בטוחות. מה אתם אומרים ? אתם חושבים שקניות באינטרנט בכלל ובאתרים האלה בפרט בטוחות ? אני בכל מקרה אצטרך להוציא כרטיס אשראי בשנה וחצי הקרובות אז אם תגידו שזה בטוח אני אוציא עכשיו...

אלי ו.

New member
אמזון בטוח!

שאלי את אמא שלך שאלה כזאת: האם בתחנת הדלק היא נותנת את כרטיס האשראי למתדלק שהיא לא מכירה? במסעדה היא נותנת למלצרית שהיא לא מכירה? בשני המקרים נותן השירות הוא אדם שמקבל משכורת מינימלית, היום פה מחר שם. פושע יכול לשמור את פרטי כרטיס האשראי בשניה אחת (אם יש עליו קורא מגנטי נייד כפי שקרה בכמה תחנות דלק) באמזון התקשורת אל השרת מאובטחת (כל מי שבדרך לא יכול לקרוא את פרטי כרטיס האשראי) השרת מאובטח (ז"א שהאינפורמציה על המחשבים שלהם נעולה בקידוד) לאדם שרוצה לגנוב פרטים של כרטיס אשראי יש דרכים קלות יותר.. שימי לב, לא בכל אתר יש אמצעי הבטיחות של החנויות הגדולות ברשת.

אבי חי

New member
הזמנתי כמה פעמים ספרים באמזון

הגיע בזמן ולא היו שום בעיות. לדעתי זה מאובטח כראוי ואתה יכול לעקוב אחרי כל התהליך ולבדוק מה קורה עם ההזמנה שלך בכל רגע. הם בסדר גמור.

למעלה